Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok egy ilyen szülőről?

Mit gondoltok egy ilyen szülőről?

Figyelt kérdés
Adott egy anyuka, aki a 18 éves, immáron végzős gimnazista fiának a szobáját napi szinten átkutatja, amíg a gyerek haza nem ér. Kiforgatja a szekrényeket, a fiókokat és rendszeresen áttúrja az íróasztalának a tartalmát. Ha valami olyasmit talál, ami neki nem tetszik, akkor a fiú fejéhez vágja, hogy az hülyeség, annak nincs értelme és nem akarja azt többet meglátni. Szerintetek ez belefér, vagy csak én érzem úgy, hogy a növérem egy kicsit túlzásbaviszi a gyereknevelést?
aug. 25. 17:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
elég beteges, aztán majd csodálkozik ha egyedül marad
aug. 25. 17:13
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Azt, hogy nagyon kontrollmániás, látszólag megadja a gyerekének a privátszférát, de "titokban" átkutatja mindenét, mert annyira nem képes bízni abban akit ő nevelt fel.

Ez a hajó elúszott, szerintem a gyerek az első adandó alkalommal otthagyja az ilyen szülőt.

aug. 25. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Hát nézd, lehet oka van annak, hogy atkutatja a szobát. Ha naponta teszi, nagy eséllyel drogot keres. Kérdés, hogy van e alapja.
aug. 25. 17:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első gondolatom, hogy rohadt sok ideje van...napi teendőim mellett, munka , háztartás,gyerekek stb. Se időm se energiám nem lenne ilyenekre

De amúgy áz nagyon gáz, anyuka és a gyerek szemszögéből is.

Nem bízik a gyerekbe és ezzel a viselkedéssel egy idő után el is fogja maga mellől marni.

Eléri majd, hogy semmit nem fog megbeszélni vele, bizalmi kapcsolat nem lesz

aug. 25. 17:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem drogozik az unokaöcsém! Nem is jár olyan társaságba, csak egy titka van, amiről az anyja nem tud még, de szerintünk sejti és ezért kutakodik állandóan.
aug. 25. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

"Nem drogozik az unokaöcsém! "

Vagy de. Nem tudhatod biztosan.

"...csak egy titka van, amiről az anyja nem tud még, de szerintünk sejti és ezért kutakodik állandóan."

Itt a válasz

aug. 25. 17:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Garantálhatom, hogy nem drog, mert én ismerem a titkát, engem beavatott.
aug. 25. 18:14
 8/14 babyboom567 ***** válasza:
32%
Áruld már el,mert mindenkit megesz a kiváncsiság
aug. 25. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet cigit keres
aug. 25. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez akkor sem normális
aug. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!