Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám (40 éves) azon bánkódi...

Anyukám (40 éves) azon bánkódik, hogy nem lett orvos. Hogyan nyugtassam meg?

Figyelt kérdés
Nem akarja most elkezdeni az egyetemet, mert azt mondja, ,,Már hova?''. (Azért lett német-tanár, mert az volt az anyukája.) Azt mondja, meg lett volna rá az esze. (Igaz, mert mindig kitűnő volt.) Hogyan nyugtassam meg?
aug. 24. 17:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Sehogy nem kell direkt nyugtatni. Gondolom, ez ilyen időszakosan feltörő érzés.

Érezze, hogy így szereted, ahogy van. Majd elterelődnek a gondolatai.

aug. 24. 17:09
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Sehogy. Ez már így alakult, el kell fogadnia. Alakíthatta volna másképpen, ahogy szerette volna. Csak rajta múlt.
aug. 24. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
16%
Miért nem lett akkor orvos??
aug. 24. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Mondd meg neki hogy az orvosok nagy százalékban depressziósak, ne akarja ő is hogy az legyen.
aug. 24. 17:15
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Kutyaa
aug. 24. 17:17
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ne bánja, hogy az életében 4-szer kevesebbszer égett ki, mint lehetett volna.

Én orvostanhallgatóként sokszor azt "bánom", hogy miért nem tetszett valami sokkal kevésbé egyszerű szakma, de nem én csak ezt akarom csinálni és ezt is fogom.

Minden szakmának megvan a maga neheze és szépe, igazából egyáltalán nem ettől függ, hogy milyen emberek vagyunk.

aug. 24. 17:17
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem biztos, hogy nem tudna még hasznosan praktizálni, akár háziorvosként. Amilyen hiány van.
aug. 24. 17:18
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

"Már hova?"

Még ott van az életének a másik fele. Ha sikerülne az egyetem, akkor akár tudna dolgozni Ausztriában is orvosként, a német nyelv már megvan.

aug. 24. 17:39
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért is lettem lepontozva? Kettes válaszoló voltam.
aug. 24. 18:24
 10/17 anonim válasza:
91%
Hát mondjuk nem csodálom ha szar az élete ha tanár😂😂😂
aug. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!