Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van rá esély, hogy elfogadjanak?

Van rá esély, hogy elfogadjanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22/L vagyok és 1 éve vagyok együtt barátnőmmel (ő 26 éves), fél éve költöztem hozzá, mert szüleim nagyon ellenségesen viselkedtek velem szemben és egyfolytában csak veszekedtünk emiatt, az ismerőseiknek meg a többi családtagjainknak konkrétan szégyellik elmondani. Nem is igazán állnak velem szóba, nem érdeklődnek irántam. Ha meg én hívom őket, pár mondat után leteszik, mondván, hogy hirtelen 500 másik dolguk akadt. Próbálnám tartani velük a kapcsolatot, de erre nem vevők, pl amikor mondtam, hogy barátnőmmel elmennénk hozzájuk egy hétvégére, adjanak neki egy esélyt, hogy jobban megismerjék, de elutasítóak voltak.

aug. 16. 15:40
 1/6 anonim válasza:
14%
Ha eddig is elutasítóak voltak akkor nem látok rá sok esélyt. De mindenki változó képes szóval van némi esély rá. Vagy beszéld meg a szüleiddel, hogy te miért ehhez a nemhez vonzódsz és miért nem a másikhoz
aug. 16. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nem mindenki elfogadó. Ez van. Nem tudsz semmit tenni. Mondjuk én nem erőltetném rájuk a baratnőt, azzal csak rontasz a helyzeten
aug. 16. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is választani kellett az orientációm és a családom között.

De ehhez nem kell melegnek lenni, ilyen szülők kiakadnak máson is, nagyon sokaknak nincs kapcsolata a családdal felnőttként.

Az ember nem hazudtolhatja meg magát és dedikálhat egy életet annak, hogy úgy éljen, ahogy a szülei szeretnék. És az a szülő, aki ezt nem látja be, olyan is.

Sajnos az ember nem választhatja meg a családját, néha vacak szitukból kell a legjobbat kihozni.

Nekem van választott családom, barátok, a helyi meleg közösség. Boldog vagyok.

34/N

aug. 16. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Ha nagyon tartani akarsz velük kapcsolatot, akkor azt ajánld fel, hogy te mész el EGYEDÜL. Lehet néhány év múlva beletörődnek, de 1 év az elég korai még szerintem. Bárhová el tudsz menni a barátnőddel együtt, ha a szüleid nem akarják, akkor oda menj egyedül.
aug. 16. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
én sem dicsekednék hogy lányom csak lányokat szereti .
aug. 16. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Miért kell rátolni a kapcsolatodat olyan emberekre, akik kerek perec megmondták, nem akarják látni a barátnődet???

Miért nem opció az, hogy elmész egyedül - minden alkalommal -, és nem, nem kell odavinni a csajt, mert abból viszont 100% balhé lesz.

Szeresd annyira azt a lányt, hogy nem teszed ki a szüleid céltáblájának, mert ha elviszed, az biztos kap hideget-meleget majd.

aug. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!