Annak mi lehet az oka hogy néhány szülő szebben beszél, kedvesebb más gyerekével?
Ez egy bonyolult kérdes, es amugy egyáltalan nincs mindig így!!
De, ha megforditjuk a kerdest, pont most olvastam, hogy a kisgyerekek az anyukajuk mellett 800%-kal hisztisebbek, mint más felnőtt mellett. A fő oknak azt hozták ki, hogy mert ott erzik magukat biztonsagban, melletük tudnak kiengedni, ott merik megtenni, mert onnan kapjak a legtöbb szeretetet, akarmi is van.
Szerintem ez is egy fontos szempontja a családi kapcsolatoknak! Hogy az ember ott meri nem megjátszani magát. És ennek van jó, es rossz oldala is.
Nalam peldaul az volt a fura, amikor Anyam egy masik szulot kritizalt/beszelt ki, hogy milyen primitiven rugdosta a gyerekeit az utcan, es mennyire nem normalis.
Erdekes modon arra nem gondolt, hogy volt, hogy engem 8 evesen agyba fobe vert egy teli buszmegalloban, mert tovabb maradtam egy baratnomnel jatekdelutanon.
Altalaban a sajat gyerekevel teljesen mas a szulo, es szinte soha nem fogja elismerni, hogy idegennel normalisabban viselkedik. Az osztalytarsaim mind azt hittek, hogy milyen jofej Anyam van, holott a valosag teljesen mas volt.
Kifelé szeretik mutatni a perfektet
Dettó, az a legjobb, hogy Nekünk meg anyunk " felejt ".
Mondják mások milyen jó meg aranyos anyukád van.
Mindig mondom Magamban, hogy ja, ha tudnád, hogy kis koromban csak azért a kemény fedeles mesekönyvet hozzám baszta, mert összeveszett apánkkal és hasonló nyalánkságok és lehettem 5 vagy 6 éves.
Mostanra Ő már nem emlékszik, nem történt ilyen, azt mondja unokatesónk is a másik estre, hogy hát ott voltam Én is
De anyunk nem emlékszik, hogy történt ilyen, ne találjuk már ki...
"Minden szülő szerintem."
Te jó isten, miféle népek vannak itt...
Nem, dehogy minden szülő. Csak a prolik, mert ők a gyereket bevételi forrásnak tartják és nem szeretik, mert primitívek. De hogy valaki ilyesmit állít és kajak meg is van győződve róla, hát az felfoghatatlan.
Ez nyilvanvaló, de a kérdes nem erre vonatkozik. Az ember a sajat gyerekevel szemben sokszor kenyszerül hatarozott fellépesre, hatarok meghúzasara (nem verésre, termeszetesen), míg egy random masik gyerekre nem fog csak úgy rászolni, nem az ő feladata. Nyilvan ölelgetni, puszilgatni sem fogja a masik gyereķet, mert az sem az ő feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!