Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Annak mi lehet az oka hogy...

Annak mi lehet az oka hogy néhány szülő szebben beszél, kedvesebb más gyerekével?

Figyelt kérdés
Velük sokszor előzékenyebbek, normálisabbak, jobban elbeszélgetnek.

aug. 15. 21:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Biztos van ilyen szülő is, kérdező, de én sokkal többet beszélgetek a saját gyerekeimmel, már csak azért is, mert velük sokkal többet vagyok együtt.
aug. 15. 23:01
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy bonyolult kérdes, es amugy egyáltalan nincs mindig így!!

De, ha megforditjuk a kerdest, pont most olvastam, hogy a kisgyerekek az anyukajuk mellett 800%-kal hisztisebbek, mint más felnőtt mellett. A fő oknak azt hozták ki, hogy mert ott erzik magukat biztonsagban, melletük tudnak kiengedni, ott merik megtenni, mert onnan kapjak a legtöbb szeretetet, akarmi is van.

Szerintem ez is egy fontos szempontja a családi kapcsolatoknak! Hogy az ember ott meri nem megjátszani magát. És ennek van jó, es rossz oldala is.

aug. 15. 23:03
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

Nalam peldaul az volt a fura, amikor Anyam egy masik szulot kritizalt/beszelt ki, hogy milyen primitiven rugdosta a gyerekeit az utcan, es mennyire nem normalis.

Erdekes modon arra nem gondolt, hogy volt, hogy engem 8 evesen agyba fobe vert egy teli buszmegalloban, mert tovabb maradtam egy baratnomnel jatekdelutanon.

Altalaban a sajat gyerekevel teljesen mas a szulo, es szinte soha nem fogja elismerni, hogy idegennel normalisabban viselkedik. Az osztalytarsaim mind azt hittek, hogy milyen jofej Anyam van, holott a valosag teljesen mas volt.

aug. 15. 23:49
 14/27 A kérdező kommentje:

Kifelé szeretik mutatni a perfektet

aug. 15. 23:51
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Velem is úgy beszélt anyám itthon mindig, mint a kutyával, meg ha rájött az ideg, jól meg is vert, most felnőttként is kb mintha a seggebol rangatna ki, hiába van 2 diplomám és rajta kívül mindenki tisztel. Idegenekkel mai napig mézes mázas, azt hiszi róla mindenki, O a Szentlélek.
aug. 16. 00:23
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Dettó, az a legjobb, hogy Nekünk meg anyunk " felejt ".

Mondják mások milyen jó meg aranyos anyukád van.

Mindig mondom Magamban, hogy ja, ha tudnád, hogy kis koromban csak azért a kemény fedeles mesekönyvet hozzám baszta, mert összeveszett apánkkal és hasonló nyalánkságok és lehettem 5 vagy 6 éves.

Mostanra Ő már nem emlékszik, nem történt ilyen, azt mondja unokatesónk is a másik estre, hogy hát ott voltam Én is

De anyunk nem emlékszik, hogy történt ilyen, ne találjuk már ki...

aug. 16. 02:55
 17/27 anonim ***** válasza:
56%

"Minden szülő szerintem."

Te jó isten, miféle népek vannak itt...

Nem, dehogy minden szülő. Csak a prolik, mert ők a gyereket bevételi forrásnak tartják és nem szeretik, mert primitívek. De hogy valaki ilyesmit állít és kajak meg is van győződve róla, hát az felfoghatatlan.

aug. 16. 04:26
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
Bármennyire is furán hangzik, attól mert valakinek gyereke van, még nem fog a személyiségük automatikusan passzolni. Ha több gyerek van, akkor lesz kedvencke, akit bizony jobban szeret az adott szülő. Jobban megértik egymást, hasonló (vagy épp ellentétes) a személyiségük, stb. Van akinek ezt sikerül titkolni, másnak meg nem.
aug. 16. 07:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva vagyok ezzel, senki nem kaphat annyi kedvességet, mint a saját gyermekeim.
aug. 16. 09:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez nyilvanvaló, de a kérdes nem erre vonatkozik. Az ember a sajat gyerekevel szemben sokszor kenyszerül hatarozott fellépesre, hatarok meghúzasara (nem verésre, termeszetesen), míg egy random masik gyerekre nem fog csak úgy rászolni, nem az ő feladata. Nyilvan ölelgetni, puszilgatni sem fogja a masik gyereķet, mert az sem az ő feladata.

aug. 16. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!