Elég nehezen élem meg amikor a lányom barátja nálunk alszik.Hogyan fogadjam el?
Figyelt kérdés
Hallom a hangokat is amiket nem akarok,aludni sem tudok normálisan mert ők hajnalig fent vannak.A vct a fiú össze pisili kb minden vécézés után takarítok..Mit tegyek,hogyan fogadjam el?#barát #Nálunk alvás
aug. 3. 18:01
1/18 anonim válasza:
A te házad, a te szabályaid. Szólj a lányodnak, hogy takarítson a fiú után, mert ez a sors vár rá.
2/18 anonim válasza:
Mondjuk első körben leulsz velük beszélgetni és elmondod, hogy ezek a problémák, oldják meg. Onnantól kevésbé fog ez a helyzet zavarni téged
3/18 anonim válasza:
3, jó bunkó vagy.
Amúgy szerintem nő a kérdező.
4/18 anonim válasza:
Szépen leülsz a lányoddal és beszélsz vele, hogy 1: legyenek tekintettel rád, pihenni szeretnél plusz nem azt hallgatni mit csinálnak (ahogy fordított esetben is elvárható, hogy a gyerek ne hallja mit csinálnak a szülei a hálószobájukban). 2: legyen kedves a barátja után feltakarítani, hamár ő nem képes maga után. Ha nem akkor minden egyes alkalom után szólni fogsz nekik, ha ciki ha nem 🤷🏼♀️.
5/18 anonim válasza:
Először is, el kell fogadnod fejben, hogy a lányodnak van párkapcsolata, ahogy mindenki gyerekének van. A párok pedig szexelnek, ez így normális.
Másodszor pedig, ezekről a problémákról 3-masban leülgettek megbeszélni, például hogy legyenek halkabbak, ha csinálják, mert kínos hallani, és kérd meg a fiút hogy legyen szives wc használat után körbe nézni hogy ment-e mellé, és ha igen akkor takarítsa le, mert nem a te dolgod lenne és nem is a lányodé, nem ő pisil rossz helyre.
Meg hogy ha fent is vannak hajnalokig, halkan tegyék, mert nehezen alszol el.
6/18 A kérdező kommentje:
3as... hát kezdjük azzal hogy nő vagyok és köszönöm szépen rendben a szexuális életem..és perverz sem vagyok hogy a lányommal együtt szexeljek 🤦 édes istenem mik vannak
aug. 3. 18:33
7/18 anonim válasza:
Könnyebb lenne elfogadni ha a viselkedése elfogadhatóbb lenne … de sajnos egyesek sosem tanulnak illemet.
8/18 anonim válasza:
Szólj nekik, hogy ne legyenek hangosak, a srácnak, hogy figyeljen a mosdónál. Kommunikáció nélkül nem fogják tudni, hogy gond van
9/18 anonim válasza:
mondjuk nyomd bele a lányod orrát, nem hiszem el hogy egy értelmesen nevelt, normális lány tényleg egy olyan srácra vágyik, aki mégcsak nem is szobatiszta... de ha mégis ez kell neki, takarítson ő.
10/18 anonim válasza:
Minek engeded oda???? Az agyam elszáll...még csak nem is a férje, vagy legalább a vőlegénye, te meg a húgyát mosod. őrület, mekkora bohócok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!