Szültél olyan gyereket erre a világra, akiről úgy gondolod, jobb lett volna inkább nem megszületnie?
Biztos van ilyen szülő. De itt nagyon kevesen fogják elismerni, hogy a gyereküket gyűlölik. Talán a gyereknevelés kategóriában van pár bátor ember, ott kellett volna kiírni.
Amúgy szerintem szüleim kívánták a halálomat. Bátyám nem egyszerű eset, de anyám állandóan tutujgatja. Amikor hozzáépítettek a phos házukhoz egy garázst és felkész volt, be volt álványozva, én azon a 3-4 magas falon játszottam, pedig épeszű ember nem engedte volna. Csak egy tégla "ösvény" volt, alattam az álvány meg a beton, még a kőműves se megy rá. Az konyhaablak odanézett, kizárt, hogy nem látták soha, hogy én ott ugrálok órákon át. Ki se jöttek, ha leesek, akkor észre se veszik. Szerintem azt kívánták, hogy zuhanjak le és haljak meg.
Igazabol nem a gyereket bantam meg hanem az apjat h egyaltalan szultem neki.
A gyereket imadom.
"Minek szülte meg akkor?"
Mondjuk mert azt hitte, igaz az, hogy a gyerek példa alapján tanul és minden csak nevelés kérdése.
Rengeteg dolog/betegség nem derül ki terhesen,mert szűrés sincs rá.Sok gyerek/fiatal baleset vagy szülési sérülés,koraszülés miatt lesz gondozásra utalt.
Illetve vannak olyan betegségek, amik amíg a fejlett társadalom működik,addig teljesen jól lehet élni vele,de pl egy háborús övezetben apokaliptikus helyzetben,áram nélküli újkorban már nem.Például az én gyerekem inzulinos cukorbeteg.Egy világégésben csak nagyon keservesen tudnám életben tartani,és azt is korlátozott ideig, hisz x év alatt elfogyna/lejárna/megromlana a világ jelenlegi inzulinkészlete.Nem bántam meg,hogy megszületett,de így a világháború/atomháború/új középkor/és súlyos éghajlatváltozás peremén, szívfájdító, hogy kb semmit sem fogok tudni tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!