Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szültél olyan gyereket erre a...

Szültél olyan gyereket erre a világra, akiről úgy gondolod, jobb lett volna inkább nem megszületnie?

Figyelt kérdés
Milyen ezt megélni, utólag mit tennél másképp?

júl. 23. 00:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Ezt megkérdezted egy olyan fórumon, ahol minden egyes szülő el van könyvelve egy semmirekellő legalja hulladéknak abban a pillanatban, amint azt meri mondani, hogy nem élvezi a gyereke társaságát minden egyes másodpercben? 🥲
júl. 23. 00:46
 2/23 anonim ***** válasza:
28%

Milyen idős a gyerek? Lehet csak szülés utáni depresszió.

Mi az, amiben más a gyereknevelés mint amire számítottál, hol ért csalódás? Nagyon nehéz ügy, mert kb csak rossz megoldás létezik (beadod intézetbe aminél bármi jobb, vagy nem szeretik a szülei amit ő is érez). Esetleg pont hogy féltékeny vagy a gyerekre mert a párod jobban foglalkozik vele mint veled? Ez egy egyszerűbb helyzet mintha egyikőtök sem szeretné a gyereket.

júl. 23. 02:12
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem anyám ezt gondolhatja rólam 😂
júl. 23. 05:58
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, anyunak megfordult-e ez a fejében, de jogos lett volna. Különösen kamaszkoromban.
júl. 23. 07:13
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem rengetegen gondolják ezt, de nem fogja ide leirni senki.
júl. 23. 08:49
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen mindig akadhat.
júl. 23. 08:57
 7/23 anonim ***** válasza:
5%
Minek szülte meg akkor? Gondolkodni is kéne.
júl. 23. 09:01
 8/23 anonim ***** válasza:
97%

Igen, szültem. Azért vállaltunk gyereket, hogy lássuk, ahohy felnő, legyen élete, családja, érezze magát a lehető legjobban az életében. Most pedig azért küzdünk, hogy legalább a támogatott élet összejöjjön és ne csak egy otthonban tengethesse a napjait és vegetálhasson esetleg leszedálva a halált várva miután mi már nem leszünk.

Mit tennék másként? Nem szülnék gyereket, inkább az örökbefogadást választanánk.

Hogy éljük meg? Küzdünk. Fejlesztés fejlesztés hátán. Örülünk minden apró sikernek. Reménykedünk, hogy mire mi elmegyünk találunk egy megbizható lakóotthont, ahol emberi méltóságát megőrizve tudja leélni az életét.

júl. 23. 09:17
 9/23 anonim ***** válasza:
6%
7# Le lettem pontozva, nem értem miért... Nem utólag kell a hattyú halálát eljátszani, hanem gondolkodni kéne.
júl. 23. 09:24
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

"Minek szülte meg akkor?"

Pl.:

- lebeszélték az abortuszról, mert: az "gyilkosság", lesz segítség (szinte soha nincs)

- nem tudta, hogy olyan gyereke fog születni, aki nem lesz képes önálló életet élni

júl. 23. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!