Miért csinálja ezt? Féltékeny lenne? 16l
Kb két hete jöttem össze a barátommal és ez az első komolyabb kapcsolatom. Sose voltam egy túlzpttan rendszerető ember sose tudtam magam körül rendet tartani. Igen bevallom sok a szétszórt tárgy a szobámban, de semmi sem büdösödik vagy rohad mellette. Néha szeretek újra gyerek lenni kreatív ember vagyok szeretek rajzolni imádom az animációs filmeket és ehhez hasonlókat. A barátommal rengeteget szoktam ölelkezni és ezt ő is szereti gyakran kezdeményez. Háttérsztorinak asszem elég ennyi hogy ertsétek a mai nap történt dolgokat.
Reggel átjött a barátom hogy eljöjjön velünk megnézni a nagymamám kutyáját és meglátogatni a mamámat. Reggel így beszélgettünk és szóba jött a barátnőm és az, hogy el akarunk menni a lufis múzeumba vagy mi a neve. Anyám jött hogy jaj az gyerekes nektek meg izé. Mondom tudom, de én el akarok menni, meg miért ne mehetnénk el a legjobb barátnőmmel szórakozni?
Erre tökre lehordott engem hogy mi ez a hangnem. Beültünk az autóba és nagyon gúnyos hangnembenmegjegyezte hogy sorry, de a kocsi is olyan undorító mint a szobám ez a kettő (apa és én) nem törődnek a renddel. Amikor a barátom elment, kioktqtott hogy mennyire nem vagyok jó barátnő, meg hogy szerinte irányítom őt(9x megkérdeztem a barátomat mindenről mindenre igent mondott. Az szerintem nem az én hibám ha a srác annyira önbizalomhiányos hogy nem mer nemet mondani. Jelzem, szokott nemet mondani. Mindig kimondja a véleményét amit tiszteletben tartok. Pl jó példa a piercing téma. Nekem sok piercingem van és a barátom nyíltan kimondta hogy esztétikailag nem tetszenek neki, de ahogy magabiztosan viselem őket az nagyon vonzó neki. Kimondja ha vmihez nincs kedve így nem értem miért csinálja ezt anyám.
Mióta pasim van, ezt csinálja sokat bunkózik. Apámmal rpssz a viszonya szinte csak lakótársak.
Féltékeny
Zavarja hogy neked már nem csak ő (anyud) van.
Fél, hogy majd elhagyod, elköltözöl és saját életed lesz nélküle.
Egyik füleden be, a másikon ki.
"Fél, hogy majd elhagyod, elköltözöl és saját életed lesz nélküle."
Miért lenne féltékeny és mire? Egyrészt szerencsés esetben nem fog a kérdező örökre otthon élni, de egy darabig még biztos, tekintve, hogy 16 éves :D
A két hete meglévő srác a legjobb indulattal sem nevezhető komoly kapcsolatnak.
Anyád nem megfúrni akarja a kapcsolatodat, hanem inkább segíteni próbál a maga (nem igazán jó) módján. A lufi kiállítást lehet azért mondta, hogy ne tűnj túl gyerekesnek a barátod szemében. (Ami hülyeség, mert én is megnézném, pedig dolgozó felnőtt vagyok), meg hogy legyél jó barátnő.
Az anyádnak kell egy jó pasi aki jól felhúzza őt.
Küld hozzám az anyádat és onnantól mindig nyugodt kielégült lesz veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!