Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy veszi el a gyamhivatal a...

Hogy veszi el a gyamhivatal a szuloktol a 4 eves kisgyereket?

Figyelt kérdés

Anya nem hajlando dolgozni. Apja kulfoldin dolgozik. 2 teso veluk el nagykoru se nincs keresete egyuknek masiknak minimal ber. Haz aszulok neven.

En nem vagyok a ver rokonuk...

júl. 17. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Neked éhez mi közöd van?A gyerek nincs ellátva?Éhezik?Verik?Ha egyik sem, akkor azért,mert az apja külföldön dolgozik,az anyja meg nem dolgozik, azért nem veszik el.
júl. 17. 23:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Ram akarjak eroltetni,de nem ertik meg,h en utalom a kis gyerekeket
júl. 18. 00:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ki akar rád erőltetni egy gyereket, aki egy hétköznapi családban él, és miért?

Főleg, ha még rokonuk sem vagy.

júl. 18. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Csak egy átlagos nap a koszlidérceknél, semmi különös.

Elvetetik a gyereket a gyámhivatallal, majd valamelyik rokony kiveszi, felmarkolják a pénzt, és tartják ugyanúgy tovább.

Nem nevelik, azt sem tudják, mi az. Tartják.

Kérdező, mit izgulsz, te csak arra kellesz, hogy a gyerek visszakerüljön, nem neked kell tartani.

júl. 18. 01:02
 5/9 A kérdező kommentje:

4-es . Most mar ertem. Kosz.

Nekem nincs eloiteletem. Egyszeruen a kisgyerekeket utalom sajnalatukra.

júl. 18. 01:48
 6/9 October15 ***** válasza:
100%

Kérdező: 4. próbálkozó "válaszából" mégis mit sikerült megértened azon kívül, hogy az emberünk white trash? :D [Ugyanaz mint az alföldiapacs csak fehérben.]

Rád akarják erőltetni? Mármint hogy vigyázz rá? Szimplán megmondod neki, hogy nem vigyázol rá.

júl. 18. 07:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már el, miről beszélsz! Egy szót nem értünk belőle, akkor hogy válaszoljunk?
júl. 18. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:

En munkamanias vagyok,dolgozok sokat a penzert. Gyerekem eddig se volt meg nem is skarok mer idegesitenek meg nem fer bele az eletstilusomba.

Semennyi penzert nem engednek be magamhoz kisgyereket 5 percre se. Nem erdekelnek a segelyek sose eltem veluk. Nem kockaztatok h nalamfelejtik a gyereket

júl. 18. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálad akarja valaki hagyni ideiglenes tartásra a gyerekét? És ezt mért a gyakorin kell panaszolni? Megmondod neki, hogy nem vállalod. Nem magyarázkodsz. És sarkon fordulsz. Többet nem beszélsz vele.
júl. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!