Hogy veszi el a gyamhivatal a szuloktol a 4 eves kisgyereket?
Anya nem hajlando dolgozni. Apja kulfoldin dolgozik. 2 teso veluk el nagykoru se nincs keresete egyuknek masiknak minimal ber. Haz aszulok neven.
En nem vagyok a ver rokonuk...
Ki akar rád erőltetni egy gyereket, aki egy hétköznapi családban él, és miért?
Főleg, ha még rokonuk sem vagy.
Csak egy átlagos nap a koszlidérceknél, semmi különös.
Elvetetik a gyereket a gyámhivatallal, majd valamelyik rokony kiveszi, felmarkolják a pénzt, és tartják ugyanúgy tovább.
Nem nevelik, azt sem tudják, mi az. Tartják.
Kérdező, mit izgulsz, te csak arra kellesz, hogy a gyerek visszakerüljön, nem neked kell tartani.
4-es . Most mar ertem. Kosz.
Nekem nincs eloiteletem. Egyszeruen a kisgyerekeket utalom sajnalatukra.
Kérdező: 4. próbálkozó "válaszából" mégis mit sikerült megértened azon kívül, hogy az emberünk white trash? :D [Ugyanaz mint az alföldiapacs csak fehérben.]
Rád akarják erőltetni? Mármint hogy vigyázz rá? Szimplán megmondod neki, hogy nem vigyázol rá.
En munkamanias vagyok,dolgozok sokat a penzert. Gyerekem eddig se volt meg nem is skarok mer idegesitenek meg nem fer bele az eletstilusomba.
Semennyi penzert nem engednek be magamhoz kisgyereket 5 percre se. Nem erdekelnek a segelyek sose eltem veluk. Nem kockaztatok h nalamfelejtik a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!