Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudom elérni, hogy az...

Hogy tudom elérni, hogy az anyukám és a párom ne legyenek rosszban?

Figyelt kérdés
Anyám egyszerűen ki nem állja a páromat. Ha nálunk is van, hozzá se szól, a háta mögött nekem meg mindig beszól rá valamit. Folyton van valami megjegyzése, például, hogy keveset keres, túl fiatal, neki ő furcsa, megváltoztam miatta, mert nem ugrok mindenre első szóra és többet járok el itthonról. A páromnak ez az egész nyilván rosszul esik, de mégis ő a nyitottabb arra, hogy helyre jöjjön a kapcsolat, anyám egyszerűen makacs és hajthatatlan. Fontos számomra a béke, egyszerűen állandóan feszült vagyok emiatt az állapot miatt. Többször is mondtam, hogy nem szeretném, ha megjegyzéseket tenne, de utána én vagyok a hibás, mert ő az anyám és megmondja, hogyha szerinte én rosszul döntök, de én úgyse hallgatok rá, majd megbánom. Ha vele találkozom, akkor is megy a duzzogás, a beszólogatás. Szeretnénk összeházasodni, de ez az egész ügy nagyon megkeseríti az egésznek még a gondolatát is nekem. Kijelentette, hogy nem adja áldását erre az egészre, ha nem az ő véleménye szerint járok el...mit kéne tegyek, hogy ne legyen ez a helyzet? Nem akarok rossz kapcsolatban lenni vele, de szakítani sem akarok...

2024. júl. 15. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudja mennyit keres?
2024. júl. 15. 20:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy beszélgetés során szóba került. Régebben jobb volt a viszony.
2024. júl. 15. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, rossz hírem: anyád rühell és tök mindegy mit csinálsz, tőled az Úr fallosza sem lesz elég jó... Hagyd a francba ezt a békebírósdit addig, amíg a palid meg nem unja és ott nem hagy a vérbe... Ha evvel a fickóval alapítasz családot, nos, én a gyerekeimet nemigen vinném anyámhoz...
2024. júl. 16. 01:35
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem te vagy a legkisebb gyerek? Lehet hogy csak otthon akar tartani házi segítségnek, mint ahogy azt régen csinálták.
2024. júl. 16. 07:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Három éve vagytok együtt, összeköltöztetek már? Éltetek együtt legalább 2-3 évet, vagy hová akartok házasodni?

Ja, nem, csak a rózsaszín maszlag van a fejedben, ezért lenne olyan sürgős a házasság. Mégis mire fel?

Megjegyzem, én sem örülnék, hogyha az egyetemista gyerekem nulla együttéléssel és nulla munkaviszonnyal már az esküvőről képzelegne és kiszolgltatná magát anyagilag egy random férfinek.

2024. júl. 16. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nevelőapám ugyan ez, csak pepitában.

Neki senki nem tetszett sosem, akit hazavittem. Mindenkiben talált kritizálni valót. Mikor összejöttem a párommal, nem volt hajlandó találkozni sem vele.

2 tűz közé kerültem. Vagy élek nevelőapám elvárása szerint, vagy választom a páromat, akit akkor még alig ismertem. Ő is besokallt nagyon hamar nevelőapám viselkedéséből.

Végül egy vita eldöntötte az egészet. Összecsomagoltam és leléptem. Párom mondta, ne stresszeljek, költözzek hozzá.

Suliba jártam akkor, keresetem nem sok volt, csak a diákmunka.

Ennek 8 éve. Azóta a férjem, van 2 gyerekünk.

"hazajárok", anyám és a tesóim miatt. Általában úgy időzítek, nevelőapám ne legyen otthon. Férjem sosem jön velünk. Nevelőapám pedig férjemet a mai napig nem fogadta el.

2024. júl. 16. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem, hogy a házassághoz, de még egy kapcsolathoz is baromi éretlen vagy.
2024. júl. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!