Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudom elérni, hogy az...

Hogy tudom elérni, hogy az anyukám és a párom ne legyenek rosszban?

Figyelt kérdés
Anyám egyszerűen ki nem állja a páromat. Ha nálunk is van, hozzá se szól, a háta mögött nekem meg mindig beszól rá valamit. Folyton van valami megjegyzése, például, hogy keveset keres, túl fiatal, neki ő furcsa, megváltoztam miatta, mert nem ugrok mindenre első szóra és többet járok el itthonról. A páromnak ez az egész nyilván rosszul esik, de mégis ő a nyitottabb arra, hogy helyre jöjjön a kapcsolat, anyám egyszerűen makacs és hajthatatlan. Fontos számomra a béke, egyszerűen állandóan feszült vagyok emiatt az állapot miatt. Többször is mondtam, hogy nem szeretném, ha megjegyzéseket tenne, de utána én vagyok a hibás, mert ő az anyám és megmondja, hogyha szerinte én rosszul döntök, de én úgyse hallgatok rá, majd megbánom. Ha vele találkozom, akkor is megy a duzzogás, a beszólogatás. Szeretnénk összeházasodni, de ez az egész ügy nagyon megkeseríti az egésznek még a gondolatát is nekem. Kijelentette, hogy nem adja áldását erre az egészre, ha nem az ő véleménye szerint járok el...mit kéne tegyek, hogy ne legyen ez a helyzet? Nem akarok rossz kapcsolatban lenni vele, de szakítani sem akarok...

júl. 15. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudja mennyit keres?
júl. 15. 20:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy beszélgetés során szóba került. Régebben jobb volt a viszony.
júl. 15. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, rossz hírem: anyád rühell és tök mindegy mit csinálsz, tőled az Úr fallosza sem lesz elég jó... Hagyd a francba ezt a békebírósdit addig, amíg a palid meg nem unja és ott nem hagy a vérbe... Ha evvel a fickóval alapítasz családot, nos, én a gyerekeimet nemigen vinném anyámhoz...
júl. 16. 01:35
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem te vagy a legkisebb gyerek? Lehet hogy csak otthon akar tartani házi segítségnek, mint ahogy azt régen csinálták.
júl. 16. 07:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Három éve vagytok együtt, összeköltöztetek már? Éltetek együtt legalább 2-3 évet, vagy hová akartok házasodni?

Ja, nem, csak a rózsaszín maszlag van a fejedben, ezért lenne olyan sürgős a házasság. Mégis mire fel?

Megjegyzem, én sem örülnék, hogyha az egyetemista gyerekem nulla együttéléssel és nulla munkaviszonnyal már az esküvőről képzelegne és kiszolgltatná magát anyagilag egy random férfinek.

júl. 16. 09:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nevelőapám ugyan ez, csak pepitában.

Neki senki nem tetszett sosem, akit hazavittem. Mindenkiben talált kritizálni valót. Mikor összejöttem a párommal, nem volt hajlandó találkozni sem vele.

2 tűz közé kerültem. Vagy élek nevelőapám elvárása szerint, vagy választom a páromat, akit akkor még alig ismertem. Ő is besokallt nagyon hamar nevelőapám viselkedéséből.

Végül egy vita eldöntötte az egészet. Összecsomagoltam és leléptem. Párom mondta, ne stresszeljek, költözzek hozzá.

Suliba jártam akkor, keresetem nem sok volt, csak a diákmunka.

Ennek 8 éve. Azóta a férjem, van 2 gyerekünk.

"hazajárok", anyám és a tesóim miatt. Általában úgy időzítek, nevelőapám ne legyen otthon. Férjem sosem jön velünk. Nevelőapám pedig férjemet a mai napig nem fogadta el.

júl. 16. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem, hogy a házassághoz, de még egy kapcsolathoz is baromi éretlen vagy.
júl. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!