Hogy tudom elérni, hogy az anyukám és a párom ne legyenek rosszban?
Három éve vagytok együtt, összeköltöztetek már? Éltetek együtt legalább 2-3 évet, vagy hová akartok házasodni?
Ja, nem, csak a rózsaszín maszlag van a fejedben, ezért lenne olyan sürgős a házasság. Mégis mire fel?
Megjegyzem, én sem örülnék, hogyha az egyetemista gyerekem nulla együttéléssel és nulla munkaviszonnyal már az esküvőről képzelegne és kiszolgltatná magát anyagilag egy random férfinek.
Nekem nevelőapám ugyan ez, csak pepitában.
Neki senki nem tetszett sosem, akit hazavittem. Mindenkiben talált kritizálni valót. Mikor összejöttem a párommal, nem volt hajlandó találkozni sem vele.
2 tűz közé kerültem. Vagy élek nevelőapám elvárása szerint, vagy választom a páromat, akit akkor még alig ismertem. Ő is besokallt nagyon hamar nevelőapám viselkedéséből.
Végül egy vita eldöntötte az egészet. Összecsomagoltam és leléptem. Párom mondta, ne stresszeljek, költözzek hozzá.
Suliba jártam akkor, keresetem nem sok volt, csak a diákmunka.
Ennek 8 éve. Azóta a férjem, van 2 gyerekünk.
"hazajárok", anyám és a tesóim miatt. Általában úgy időzítek, nevelőapám ne legyen otthon. Férjem sosem jön velünk. Nevelőapám pedig férjemet a mai napig nem fogadta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!