Mit szólnátok, ha a gyereketek ebben a melegben meztelenül lenne otthon?
Egy lány nyugodtan.
De egy fiú takarja magát mint ahogy az utcán is, a fiú test nem mutogatásra való.
Én falun nőttem fel, ahol nyáron is kinn voltunk, gyerekként kinn játszottunk, tiniként meg már besegítettünk a felnőtteknek a kerti/ház körüli munkákba. Nyilván a folyamatos ki-be járkálás miatt, na meg a "bármelyik pillanatban betoppanhat valaki" miatt mindig rendesen fel volt mindenki öltözve, az 5 éves gyerektől a 85 éves dédiig mindenki.
Mai napig ha hazalátogatok (30 vagyok), és mondjuk reggel 9-kor még hálóingben vagyok, anyám szól hogy ideje lenne felöltözni.
Párommal lakásban élünk,ebben a dögmrlegben párom meztelenül van, én egy bugyiban.
Bugyi alósnadrág és lányoknak egy pl bikinifelső alap.
Irtó igénytelen meztelen sggel leülni a kanapéra, főleg nőként és csodás dolgokat össze is lehet szedni onnan.
Ha csak bugyiban van a lány az nem elfogadható?
Azért egy bugyi/alósnadrág legyen.
A topnak annyira már szükségét én pl nem látom. Igaz, nem a melegért, hanem leégés miatt, de tiniként én is voltam otthon félmeztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!