Apám alkoholproblémája miatt tele lett nálam a padlás. Hova meneküljek hogy otthagyjam egy életre?
Én ezt úgy oldottam meg, hogy 3,5 évig szinte állandóan dolgoztam és gyűjtöttem az önerőmet sajátra, 3,5 év után építkezni kezdtem ami 10 hónap alatt elkészült. Azóta nem is beszéltem apámmal.
Csak akkor fürdött mikor fodrászhoz ment, kb 2 havonta. És rendszeresen behugyozott, az ágyába annyira részeg volt. Vagy néha felébredt és elindult a wc felé, csak ilyenkor végig hugyozta a nappait, néha be is szart
Ha elmenekültem volna még mindig alberletbe laknék, meg még évekig ott is maradtam volna.
Az én nézőpontom szerint jól döntöttem, de aki nem él együtt ilyen emberrel az nem tudja milyen!!! Az a rokonom aki minden féle szemetnek elmondott mert magára hagyom, és mi lesz így vele stb., 1 napot nem bírt ki vele a házban, mikor jöttek ott alvós látogatóba. Pedig előre mondtam nekik apamnál alszanak, este már át akartak jönni hozzám aludni... Aztán én is kiosztottam őket, és apámnál aludtak, de másnap reggel idő előtt elmenekültek.
A faluba a mai napig ő az ártatlan szerető apa, akit a gyerekei lesz@rnak... 2 kocsma van a faluba egyikbe se mehet be olyan büdös, és csak a teraszon szolgálják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!