Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez tegnap este?

Mi volt ez tegnap este?

Figyelt kérdés
Valami úgy kb 11 felé mikor néztem a TVt akkor egyszer koppant kint.Nem foglalkoztam vele először mert azt hittem bármi lehetett.Vagy csak random magától koppant a redőny.Aztán mikor lecsaptam a TVt akkor olyan 0:46 felé valami elkezdte erővel ütni a redőnyt meg nevetgélni.Aztán azt hallottam mintha felkapaszkodna a falra és fent csörgött a tetőn.Majd egy kis idő múlva a padláson valami mintha oda vissza futott volna de olyan nagy emberi léptekkel de a hangja nem volt emberi.A padláson rendes lemezek törtek ripityára.Szóval macska nem lehetett.Mi volt itt tegnap este?

jún. 3. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Szorakozo h.lyegyerekek.
jún. 3. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Az éjszaka gyermekei.

Nekem a tetőn szokott néha valami nagy sétálni. Mivel a padláson alszom, ezért mindig hallom. Korábban azt gondoltam, hogy gólya, mert néha az oszlopokra is ráülnek, de mindig éjfél után jönnek a zajok. Olyankor nem hiszem repkednek. Valami landol a tetőn és utána járkál vagy mászkál. Néha cserepeket is mozgat, de nappal nem találok elmozdulva egyet sem.

Macska korábban már feljött, de mivel a környék macskái ismernek, ezért az ablakba ülnek és azt kapargatják vagy a szúnyoghálót vagy nyávognak (nyitott ablaknál alszom, éjszakai fény mellett), mert ismernek és kaját kérnek vagy be akarnak jönni. Néha persze ijesztő az is, amikor felébredek és az ablakon át világító szemmel bámulnak, de a macskák zajait már megismerem.

A tetőről jövő zaj más és valami nagy.

Esetleg szerelj fel kamerát.

jún. 3. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Es azt honnan tudja, hogy nagy farku? 🤔
jún. 3. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
De ember legalább valami poénosat találjál már ki,ez annyira szánalmas
jún. 3. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Jo perverz, hogy egybol a farlat lesi... gondolom nyugdijas ozvegy es marikaneninek hivjak.
jún. 3. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Roka! Azok hallatnak neveto hangot. Hallottam mar oket soxor. Annak van nagy szoros farka.
jún. 4. 02:51
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Nagy szoroa farka? Hmm, kiprobalnam... 😅
jún. 4. 03:11
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell félni, ez csak a Csabai Fanyűvő.
jún. 4. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyest, lehet többen is voltak. Iszonyú randalírozást tudnak csinálni.
jún. 4. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
40%
Tegnap este ge ci nagy vihar volt
jún. 4. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!