Anyám miért nem tudja tartani a száját fontos dolgokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Csinálok valami olyat aminek anyám nem örül, pl nem mosogatok el, nem porszívózok össze, cigizek, vagy bármi rosszat csinálok, vagy bármit megveszek a boltba, azonnal odamegy apámhoz és elmondja neki, hogy mit csináltam. Apám meg agresszív és nagyon leszid, és elmond minden semmitérő alaknak. Hogyan érjem el hogy anyám ne pletykáljon rólam?jún. 27. 18:01
1/17 anonim válasza:
Kérd meg, hogy veled beszélje meg, ha valami gondot lát veled.
2/17 anonim válasza:
Apádra is tartozik, mivel ő is a szülőd.
3/17 anonim válasza:
Rajött, hogy a nagy liberális nevelésének itt az eredménye, a fejére nőttél, nem tud már mit kezdeni veled, nevelni már késő, így próbálja apudra hárítani a felelősséget...
4/17 anonim válasza:
Miért titkolózzon? Apádra is tartozik, hogy milyen szar alak vagy.
Ha előtte szégyelled, talán viselkedj!
5/17 anonim válasza:
Gyenge jellem és inkább az agresszív apádra bízza a terrorizálásodat.
6/17 anonim válasza:
Egyrészt apadra is tartozik, másrészt ha nem csinálsz ilyeneket, nincs mit elmondani
7/17 anonim válasza:
Ha normalisan viselkednel, nem lenne mit elmondani 🤷♀️
Eroltesd meg magad.
9/17 anonim válasza:
Tehát ha én anyaként a gyerekem dolgait megbeszélem az apjával, akkor pletykás vagyok?!? WTF?
10/17 anonim válasza:
Ha az apa egy agresszív állat, akkor japp, nem a legjobb tulajdonság fosos száj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!