Rossz apa lenne az apukám, mert lakbért akar kérni tőlem amiatt hogy elkezdtem az egyetemet?
Ha pontosan tudtad már évek óta, hogy miként viszonyul hozzád, akkor azt is tudtad, hogy nem lesz otthon maradásod, ha egyetemre mész, és nem szakmát tanulsz. Miből akarod előteremteni a havi 80 ezret? Egyébként, ha valami normális, piacképes végzettségre gyúrsz, akkor felvenném a helyedben a diákhitelt, és elhúznék koliba, majd pedig nyaranta külföldön gyűjtenék pénzt, sé saját lábra állnék Vannak olyan szakok, amik mellett már vígan lehet dolgozni, ha jó vagy benne, mert nem a papír a fő lényeg (pl. programozás) . Valami terved csak volt, hiszen tudod milyen.
Anyád hol van a történetben?
Szóval az egyetemisták ingyenélő irodisták?
Azért ha elviszi a mentő, gondolom örül az orvosnak meg a dipomás ápolónak, mentőtisztnek stb.
Én büszke lennék ha a fiam egyetemre menne, igaz csak 10éves de minden segítséget meg fog kapni, hogy többre vigye majd nálam.
Ha már egyetem.
Hova lett a 9 éve egyetemre jár a gyerekem poszt?
Ki spicliskedett? :D
Nagyon tanulságos és érdekes volt. :(
Diékhitel koli, diákmunka egyetem mellett.
És minimálisra venném a kapcsolatot vele.
Apád egy igazi rosszindulatú, irigy, kicsinyes frusztrált proli.
Nekem is két diplomám van, de pont nem fogom szarul érezni magam, mert neki kompkexusa van.
"mert valamiért lenézi a diplomásokat, mérges rájuk, élősködőnek, irodában ücsörgő ingyenélők ék nézi őket."
Egyszer nekünk is volt egy iyen telek szomszédunk, aki karosszéria lakatosként hasonló nézeteket vallott.
Mikor pár héttel a vakbél műtétje után találkoztam vele, még ő volt felháborodva, hogy meg mértem kérdezni, hogy hol és ki
műtötte sebész helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!