Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőkel ,hogyan lehet...

A szülőkel ,hogyan lehet egymás mellett békésen éldegélni összecsapások nélkül?

Figyelt kérdés

jún. 26. 19:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

,,Az összecsapás nem feltétlenül jelent erőszakot!"

összecsapások=Verbális csaták sorozatátt jelenti.

Ez én szerintem annak köszönhető ,hogy meguntam

pl:1;Meguntam apám birka,manipulatív dumáját hallgatni.

2;Anyámmal most túlzottan nagy baj nincs.Régebben a tanulás miatt sűrűn összecsaptunk verbálisan a füzet felett ,aminek a vége az lett ,hogy elsírtam magamat.Ezt nehéz feldolgozni mivel ez a időszak 8évet tett ki.Anyámmal csak emiatt vannak néha durvább összeszólalások.

jún. 27. 08:39
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes módon még kamaszkoromban nekem is volt gondom anyummal, tényleg nem velem volt a gond és ezt azóta már ő is elismeri. Még akkor voltak zűrjei apám miatt és rajtam akarta levezetni, hát én ezt nem hagytam. De aztán fordult a kocka. Mert rájött, hogy apám nélkül bajban lesz és csak rám számíthat. Hasonló a történetünk, szintén k.b. 8 ilyen év volt. De ahogyan megváltozott, úgy a helyzet is megváltozott. Elfelejtettem vagy inkább lerendeztük egymással. Aztán a további tanulásom hiánya is a hibája volt, de szintén nem hagytam ezt magamnak. Nem hibáztathatom egy egész életen át, hogy mérgezzen. Kérdéses, hogy nálad le lehet-e így rendezni.
jún. 27. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
59%

Illetve amúgy 22 évesen nagyon rövid időre költöztem el tiszavirág első kapcsolatomban, exem még diák volt, és úgyszólván én segítettem ott be a családnak. De igazából rájöttünk, hogy inkább barátság. Úgyhogy visszapucoltam és itt maradtam. Akkor már jó lett a kapcsolatunk anyummal.

Ezt valahol el is felejtettem elmesélni, ahol mamahoteleseket szidtak és az egyik ember nagyon elmérgesítette a "beszélgetést".

jún. 27. 08:52
 14/21 A kérdező kommentje:

11 kieg:

Az is a baj ,hogy apám is egy alkesz.

Szóval nem intellektuális személy ő sem.

jún. 27. 09:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Elgondolhatjátok ,hogy a feszültség néha itthon mekkora! :)
jún. 27. 09:28
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es

Kieg:

Az a baj ,hogy anyám is feltud néha úgy idegelni az értetlenkedésével ,hogy néha eleresztem a számat és beszologatok nekik.

De mindig meg bánom.

jún. 27. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
Szinte ugyanez! De nálunk anyum - szerintem tévesen - 22 évvel ezelőtt szakított és apám utána lett alkesz. Vagyis egy ideig mind a kettejükkel baj volt, most már csak apámmal van és sajnos a mi viszonyunk is megromlott.
jún. 27. 09:32
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es

Én apámmal szóba sem szoktam állni csak nagyon ritkán.

jún. 27. 09:34
 19/21 A kérdező kommentje:

17-es

És te apádat ,hogy tudod kezelni?!

jún. 27. 09:41
 20/21 anonim ***** válasza:
42%
Ha ok nélkül hülye velünk, akkor elküldöm a sunyiba. De már megtanulta, hogy mellettem fogja vissza magát. Furcsa helyzetben vagyunk, mert rossz viszony ellenére egyben segítik egymást anyummal. Ahogyan közös biznisz a lakhatásom, úgy köztük is van közös biznisz. Például cigitöltés és kajálás. Pedig én már nem szorulok rá és anyum pedig elvan velem. Én csak cigit nem töltenék neki, az tény. :D De közben bolond lett. Úgyhogy bonyolult helyzet. Gyakran látjuk így valójában.
jún. 27. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!