A szülőkel ,hogyan lehet egymás mellett békésen éldegélni összecsapások nélkül?
,,Az összecsapás nem feltétlenül jelent erőszakot!"
összecsapások=Verbális csaták sorozatátt jelenti.
Ez én szerintem annak köszönhető ,hogy meguntam
pl:1;Meguntam apám birka,manipulatív dumáját hallgatni.
2;Anyámmal most túlzottan nagy baj nincs.Régebben a tanulás miatt sűrűn összecsaptunk verbálisan a füzet felett ,aminek a vége az lett ,hogy elsírtam magamat.Ezt nehéz feldolgozni mivel ez a időszak 8évet tett ki.Anyámmal csak emiatt vannak néha durvább összeszólalások.
Illetve amúgy 22 évesen nagyon rövid időre költöztem el tiszavirág első kapcsolatomban, exem még diák volt, és úgyszólván én segítettem ott be a családnak. De igazából rájöttünk, hogy inkább barátság. Úgyhogy visszapucoltam és itt maradtam. Akkor már jó lett a kapcsolatunk anyummal.
Ezt valahol el is felejtettem elmesélni, ahol mamahoteleseket szidtak és az egyik ember nagyon elmérgesítette a "beszélgetést".
11 kieg:
Az is a baj ,hogy apám is egy alkesz.
Szóval nem intellektuális személy ő sem.
14-es
Kieg:
Az a baj ,hogy anyám is feltud néha úgy idegelni az értetlenkedésével ,hogy néha eleresztem a számat és beszologatok nekik.
De mindig meg bánom.
17-es
Én apámmal szóba sem szoktam állni csak nagyon ritkán.
17-es
És te apádat ,hogy tudod kezelni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!