A szülőkel ,hogyan lehet egymás mellett békésen éldegélni összecsapások nélkül?
Elegem van abból ,hogy habár a legtöbb hülyeségemet elnézik ,de elegem van abból ,hogy megkell nekik felelni.Albérletbe nem tudom menni a munkahelyem miatt egyenlőre.
Ja megpersze a legnagyobb baj az ,hogy nekem is türni kell az ő hülyeségeiket.
Hogyan lehet szulokkel élni osszecsapások nelkul.
Ez volt a kérdés.
Ugy hogy megvéd valaki! Akkor ketszer is meggondolják a szülők hogyan nevelnek.
"Albérletbe nem tudom menni a munkahelyem miatt egyenlőre."
Szobát viszont tudsz bérelni, 50-60 ezer forintot mindenki ki tud gazdálkodni ha van munkahelye. Így rögtön megoldódott a problémád.
Hát igen. Ott nem kell kienned a hűtőt, meg a mosószert is neked kell megvenned és el is kell mosogatnod magad után, dehát ez ilyen...
Jó ég! Az összecsapás nem feltétlenül jelent erőszakot!
Legalábbis ha valóban tényleg nem erről van szó, akkor emberfüggő és helyzetfüggő. Bár most már anyum fizikai lerobbanás után kezd mentálisan is hanyatlani és ez mostanában okoz "érdekességeket", de alapvetően nagyon jó összetartásban voltunk. Nem hiába nem költöztem el, illetve nagyobb hely az enyém, nem hiába tudott ide jönni párom. Ez is hozzátartozik az együtt-éléshez, hogy kinek milyen tere van és az emberek mennyire zavarják egymást. Nálunk csak a toilet rossz elhelyezkedése kényelmetlen kicsit páromnak. Összesen az a legnagyobb gond. Illetve nálam soha nem volt ilyen, hogy megfelelni vagy átlagnál magasabb elvárások. Tehát nálatok ez probléma. Nyilván munkát keresni, dolgozni, megfelelő összeggel hozzájárulni. De ezek alapok. Ugyan hosszú ideig munkanélküli voltam és pluszban még tanulnom kellett melózás helyett... Az elején megszívtuk és anyumnak is volt ebben rossz döntése, de ez már egészen más történet. Nálad milyen elvárások vannak?
Kölcsönös kompromisszumokat kell kötni.
Te a szüleidet állítod be rossznak. Arra még nem gondoltál, hogy veled van a gon? A hülyeségeid elviselése már nekik is teher és a hátuk közepére kivánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!