Mit tehetnék? Van jelentősége?
Sziasztok!
2020-ban született egy kislány, aki DNS minta szerint nem az én vér szerinti lányom!
Viszont születése óta nézem az édesanyja adatlapjat, és szinte akaratomon kívül is magamat látom benne,a valódi édesapját meg nem!
Nagy szüleim és rokonaim is a vèletlennek tudják be ezt, de egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog,mit tehetnék?
Van azóta kapcsolatom, de egyszerűen nem tudok nem a kislányra gondolni.
A DNS teszt 99,9%-os pontosságú, szóval ha aszerint nem a tiéd a gyerek, akkor nem a tiéd.
Nem kell még egy teszt, hiszen VAN érvényes eredmény a kezetekben, az anyját meg a gyereket pedig hagyd békén, semmi közöd hozzájuk.
Hogy néz ki a házi DNS teszt? Komolyan kérdezem, nem értek hozzá.
Nekem DM-ben kapható terhességi teszt adott már pozitív eredményt úgy, hogy nagyon nem voltam terhes, munkatársamnak a háziteszt azt jelezte, hogy nem covidos, az orrba dugós szerint, meg tünetek szerint is az volt... Jó cuccok ezek, de azért egy ilyen fontos kérdésben szerintem érdemesebb hitelesített, magánegészségügyben elvégzett tesztet végezni. Addig úgysem fog nyugodni hagyni a dolog. Aztán valószínűleg kiderül, hogy tényleg nem a te gyereked, de akkor legalább nem maradtak elvarratlan szálak, nincs ott a "de mi van, ha"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!