Mennyire tabu téma a családotokban a meztelenség?
Figyelt kérdés
jún. 14. 17:15
1/10 anonim válasza:
Maga a téma nem tabu. De nem meztelenkedünk egymás előtt (na jó rám és a feleségemre nem igaz). Nem vagyunk prűdek.
2/10 anonim válasza:
A szüleimnél az volt. Rólam még egészen kicsi koromban sem készültek meztelen képek. Sokáig nagyon szégyenlős voltam, aztán a férjem mellett sikerült leszokni róla. Sokat jártunk nudista strandra, és meglepő módon anyukám is elfogadta.
3/10 anonim válasza:
Nem tabu, de nem pucérkodunk egymás előtt
4/10 anonim válasza:
Nem okozunk belőle problémát ha meglátjuk egymást, de nem meztelenkedünk direktben egymás előtt.
5/10 anonim válasza:
Nem tabu, egyáltalán nem csinálunk belőle problémát, de direkt nem szoktunk egymás előtt mesztelenkedni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem normális családban ez önmagában nem téma. Tehát k.rvára nem érdekel senkit. A kérdésből adódva ez már ilyen fétis lehet a kérdezőnél...
2 nővérem van, az egyiket soha nem láttam meztelenül (tangában párszor), a másik nővérem pedig lazán sétálgatott meztelenül is előttem.
De nem ültünk össze vasárnap este 6-kor a családi vacsoránál megbeszélni, hogy "és amúgy gyerekek, ti mászkeráltok egymás előtt meztelenül? Mit gondoltok róla"?
7/10 anonim válasza:
Ilyenkor nyáron többé-kevésbé meztelenül alszunk, egyikünk sem esik pánikba amikor meglátja a másikat ruha nélkül, mert kijövünk a konyhába egy pohár vízért. Napközben van rajtunk ruha. Két lány és egy anyuka.
8/10 anonim válasza:
Emlékszem anyám állandóan póló nélkül meg gatya nélkül mászkált, rohadtul zavart de sosem mertem szólni. Apámat sosem láttam egy alsógatyában sem, mindig megtisztelte azzal a családot hogy normálisan felöltözik. Gusztustalannak tartom az ilyet.
9/10 anonim válasza:
Mi ketten lakunk anyuval, főleg melegben pucéran mászkálunk itthon, de mint ‘téma’ nem szoktunk beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!