Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednéd így a fiadat?

Elengednéd így a fiadat?

Figyelt kérdés
Gimis fiam 18 éves, négy másik osztálytársával, akik jó barátai, elmennének pár napra a Balatonra egyikük családi nyaralójába, vonattal. Igazából megbízhatóak, mert intelligensek amúgy, csak ez mégis napokig nulla felügyelet...?!
jún. 13. 17:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen kollégista voltam. Bármit megtehettem volna, amitől óvtak.
jún. 13. 19:06
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak azt tudom rá mondani, amit a sógornőmnek, amikor kiakadt, hogy elengedjük Zalából Bp-re továbbtanulni a gyereket: 18 évig azon dolgoztál, hogy legyen egy önálló, életképes fiatal belőle. Bízz benne, hohy jól csináltad, megáll a maga lábán, képes magára vigyázni és jó döntéseket hozni, nemet mondani arra, mire nemet kell mondani.
jún. 13. 19:27
 23/34 A kérdező kommentje:
Bízom benne, meggyőztetek, hogy minden oké lesz. Köszi :)
jún. 13. 19:51
 24/34 anonim ***** válasza:
28%
Kerdezo! Relax! Majd miutan visszajottek, kiderul, jol lett-e nevelve Odonke, vagy megis csak csinalt valami disznosagot? Amugy ajanlom a szakirodalom behato tanulmanyozasat a tulfeltesrol, mint gyermekbantalmazasrol, hatha... ;-)
jún. 13. 19:58
 25/34 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Mi 16 éves korunk körül kezdtünk el így felügyelet nélkül Balatonozni. Igen, berúgtunk, de túlélte mindig mindenki. A 18 éves nem gyerek. 19 évesen én elköltöztem otthonról. Nem értem miért nézik sokan hülyének a saját utódjaikat (ez nem neked szól kérdező.)
jún. 13. 21:05
 26/34 anonim ***** válasza:
22%

Engem a mai napig nem engednek el.

22 éves vagyok

jún. 13. 21:09
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
16 és 17 évesen is volt a lányom a barátaival Balatonon vonattal 5 napig. Jól érezték magukat, ittak is, buliztak is, de nem volt semmi gond. Minden nap küldött üzenetet, hogy minden rendben, jól vannak. Nyilván féltettem, de ez az élet rendje, hogy önállósodnak.
jún. 13. 21:17
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Simán, én 16 évesen mentem, hatalmas élmény volt és semmi extra nem történt.
jún. 13. 22:23
 29/34 anonim ***** válasza:
85%
Mikir 16 éves voltam,a barátnőimmel nyaraltam a balatonon. Akkor egy velünk korabeli fiút húztak ki a vízből. Sajnos már nem lehetett rajta segíteni. Ez bennem nagy nyomot hagyott. Viszont mostmár nekem van egy 18 éves lányom. Már 15 évesen is elengedtem győr moson sopron megyéből pestre a barátnőjével,és bárhová,ami józsn kereteken belül van. Balatonra eddig még nem akart menni,de oda is engedném,hisz nem sajnálhatom tőle az én félelmem miatt. De az biztos,hogy tudatosítanám benne,hogy a víz az úr.
jún. 13. 23:17
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

Én 17 éves koromban voltam először Balatonon a barátnőimmel kb egy hetet, aztán még abban az évben mentem a Velencei tóhoz is egy másik társasággal, szintén egy hetet.

Akkor még levittek a szüleim kocsival, de kövi évben (18 évesen) már egyedül vezettem le.

jún. 14. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!