Valaki mondta hogy 50 évesen leszek középkorú es 32 vagyok igaz?
21
Leírtam már.
Azért hiszik azt az emberek (és ez az elfogadott) hogy kb. az 50 éves kor a középkorúság, mert az a 100-nak a fele. De valójában nagyon kevesen élik meg a 100 éves kort. Manapság a várható élettartam 70-80 év.
Ebből kiindulva, ha te 35 éves vagy, technikailag az életed felét már leélted, akkor jársz a közepénél.
Ettől még ez nem jelenti azt, hogy 50 évesen öreg vagy. Ez csupán annyit jelent, hogy ha 35 éves vagy, akkor bizony te egy középkorú ember vagy.
22#
Az angol Oxford dictionary a fiatal felnőttkort 20 és 40, illetve 45 éves kor közé teszi, a középkorúság életszakaszát pedig 45 és 65 év közé. Ezt fogadják el általánosnak az Egyesült Államokban a pszichológusok
Rendben akkor ők a hülyék nem te ..
23
Te tudsz egyébként szöveget értelmezni?
"A középkortól még messze vagyok. "
42 évesen pontosan 3 évre vagy a középkorúságtól A WHO szerint.
Meg ez függ attól is, ki nézi. Egy 20 évesnek már rég óta középkorú vagy.
26
Csupán nem bírják elviselni az emberek, hogy öregszenek 😀
Ha átlagosan 70 évig él egy ember, annak kereken 35 a fele, tehát technikailag te középkorú ember vagy, mert annyi van még előtted, mint amennyi mögötted.
Egy 50 éves ember kb. koravén, vagy hívjuk a középkorúság végének. De semmiképpen sem középkorú.
"A WHO szerint"
Na itt van a gond. Kit érdekel a WHO? Annyi sületlenséget még nem hallottam, mint amit azok összehordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!