Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez mennyire normális?

Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Lehet nem ez a legeslegnagyobb baj ami történhet, de én járok dolgozni és a szüleim elvárják hogy a megkeresett pénzemet megosszam a testvéremmel. (A testvérem semmit nem csinál azért, hogy kiérdemelje, bunkó is velem.) Konkrétan meg sem kell mozdulnia, én dolgozok és adjak neki a pénzből amiért ÉN dolgoztam meg??? Ő meg otthon kényelmesen elvan. Szerintetek ez normális, vagy csak én reagálom túl? Igaz, hogy meg kell osztani dolgokat két testvér közt, de szerintem ez már egy kicsit sok!
jún. 8. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos hogy a bekeresett pénzemet nem osztanám meg. Bármi mást igen. Azért mégis csak te dolgoztál. Hát te is használd fel.
jún. 9. 09:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is érzed, hogy ez semennyire nem normális és nem igazságos.

Mivel indokolják a szüleid ezt az elvárásukat?

Tanulsz még, és ez a kereset diákmunkából származó bevétel, vagy már dolgozol?

Amúgy hány évesek vagytok te és a tesód?

jún. 9. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem adj neki, de dolgoztasd meg, kap pénzt, óradíjban, ha szépen beágyaz neked, mos rád, főz neked, surolja a cipődet. szépen ugráltasd, dolgoztasd és mondd kaphat ezért olyan 300 ft/ órát és te vagy a főnök...egyből nem fog kelleni a pénzed
jún. 9. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a szüleid adnak pénzt a testvérednek,ha már ekkora a szájuk ?
jún. 9. 09:42
 15/18 A kérdező kommentje:
12-es, igen diákmunkával dolgozom, és elvárják hogy adjak belőle neki is, aztán ha még megkérdezem miért kéne megosztani és mondom hogy nem akarom, akkor egyből jön az hogy "hát mi nem így neveltünk"
jún. 9. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell adni semmit, ellenben költözz el, ha még nem tetted meg.
jún. 9. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod nekik, hogy nem arra keresel, hogy más költse, hanem arra, hogy magadra költsd. Ha annyira kell a tesónak, akkor segítesz neki munkát keresni és lesz saját bevétele.

Ja és üzenem anyádéknak, hogy arra pláne nem neveltek, hogy egy ingyenélőt kell eltartanod. A másikat se arra nevelték, hogy tartsa a markát a semmire, ugye?!

jún. 9. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális. Ne adj neki semmit. A tesód is dolgozzon, neki is legyen pénze. Nehogy már te tartsd el...
jún. 9. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!