Szerintetek ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Lehet nem ez a legeslegnagyobb baj ami történhet, de én járok dolgozni és a szüleim elvárják hogy a megkeresett pénzemet megosszam a testvéremmel. (A testvérem semmit nem csinál azért, hogy kiérdemelje, bunkó is velem.) Konkrétan meg sem kell mozdulnia, én dolgozok és adjak neki a pénzből amiért ÉN dolgoztam meg??? Ő meg otthon kényelmesen elvan. Szerintetek ez normális, vagy csak én reagálom túl? Igaz, hogy meg kell osztani dolgokat két testvér közt, de szerintem ez már egy kicsit sok!jún. 8. 23:08
1/18 anonim válasza:
Persze, meg kell osztani a játékot, amíg gyerekek vagytok.
De más a munkával megkeresett pénz. Ne adj, mit tehetnek a szüleid? Vagy még az is jobb akkor, ha azt a pénzt albérletre adod ki. Nagyon gáz, igen.
2/18 anonim válasza:
Nem normális elgondolás, de régen a rokonság tőlem is azt várta, hogy eltartsam a testvérem, mert nem akart dolgozni. Mikor valakinek panaszkodott, hogy valamit nem tudott megvenni, felhívtak, hogy én miért nem vettem meg neki, ha egyszer van munkám, neki meg nincs.
3/18 anonim válasza:
Rokonomnak 2 tesója van, 1 nem dolgozik, a másik kettőtől várja el az anyjuk, hogy a harmadikat pénzeljék. 40 éves, jó erőben lévő ember. Szóval nem, nem normális, hogy te kellene eltartsd a pénzedből.
4/18 anonim válasza:
Nem normalis. A gyamhivatalnaj panaszold be a szuleid. Az o kotelesseguk eltartani a 18 even aluli vagy tanulo gyerekeket.
6/18 Katona Dius válasza:
Férjemtől meg sógoromtól anno azt várták el, hogy eladják a teljes fizetésüket, mert abból élt a család (szülők munkaképesek voltak, csak büdös volt a munka).
Egyik sem normális.
9/18 anonim válasza:
Nálunk "kölcsön" kellett adnom öcsémnek és anyámnak, mikor elkezdtem dolgozni. 1évig ment és inkább költöztem, öcsémen 10év után tudtam behajtani. Mondanom sem kell, hogy nincs jó viszonyom velük...
10/18 anonim válasza:
Nehogy adj egy fillért is!!! SOHA. Lépj le minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!