Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez mennyire normális?

Szerintetek ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Lehet nem ez a legeslegnagyobb baj ami történhet, de én járok dolgozni és a szüleim elvárják hogy a megkeresett pénzemet megosszam a testvéremmel. (A testvérem semmit nem csinál azért, hogy kiérdemelje, bunkó is velem.) Konkrétan meg sem kell mozdulnia, én dolgozok és adjak neki a pénzből amiért ÉN dolgoztam meg??? Ő meg otthon kényelmesen elvan. Szerintetek ez normális, vagy csak én reagálom túl? Igaz, hogy meg kell osztani dolgokat két testvér közt, de szerintem ez már egy kicsit sok!
jún. 8. 23:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, meg kell osztani a játékot, amíg gyerekek vagytok.

De más a munkával megkeresett pénz. Ne adj, mit tehetnek a szüleid? Vagy még az is jobb akkor, ha azt a pénzt albérletre adod ki. Nagyon gáz, igen.

jún. 8. 23:15
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem normális elgondolás, de régen a rokonság tőlem is azt várta, hogy eltartsam a testvérem, mert nem akart dolgozni. Mikor valakinek panaszkodott, hogy valamit nem tudott megvenni, felhívtak, hogy én miért nem vettem meg neki, ha egyszer van munkám, neki meg nincs.
jún. 8. 23:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Rokonomnak 2 tesója van, 1 nem dolgozik, a másik kettőtől várja el az anyjuk, hogy a harmadikat pénzeljék. 40 éves, jó erőben lévő ember. Szóval nem, nem normális, hogy te kellene eltartsd a pénzedből.
jún. 9. 00:01
 4/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem normalis. A gyamhivatalnaj panaszold be a szuleid. Az o kotelesseguk eltartani a 18 even aluli vagy tanulo gyerekeket.
jún. 9. 00:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire sem normális
jún. 9. 01:24
 6/18 Katona Dius ***** válasza:
95%

Férjemtől meg sógoromtól anno azt várták el, hogy eladják a teljes fizetésüket, mert abból élt a család (szülők munkaképesek voltak, csak büdös volt a munka).

Egyik sem normális.

jún. 9. 04:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell 😐
jún. 9. 06:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha adsz neki nem sok eszed van.
jún. 9. 07:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk "kölcsön" kellett adnom öcsémnek és anyámnak, mikor elkezdtem dolgozni. 1évig ment és inkább költöztem, öcsémen 10év után tudtam behajtani. Mondanom sem kell, hogy nincs jó viszonyom velük...
jún. 9. 08:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy adj egy fillért is!!! SOHA. Lépj le minél előbb!
jún. 9. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!