Ha anyukátok nőgyógyász lenne, elmennétek hozzá vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Vagy ha van itt ilyen anyuka, inkább egy kollégához küldené a lányát?2024. jún. 3. 15:59
31/34 A kérdező kommentje:
Utsó, ez érthető. De az apa-lány meg anya-lány kapcsolat azért más.
2024. júl. 8. 13:22
32/34 anonim válasza:
Nem.
Amúgy nem az van, hogy orvos nem is kezelhet közvetlen hozzátartozót?
33/34 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Nekem sokáig (évekig) nőgyógyászati gondom volt, anyu végig asszisztálta a szenvedéseimet. Valami miatt úgy felborult a floram, hogy folyamatosan égett, fájt, viszketett a nemi szervem, kb járni nem tudtam, semmilyen felírt gyógyszer és magán orvos nem segített.
Egyszer talán meg is nézte, hogy lát-e rajta valamit, mikor már sírva fetrengtem az ágyban 😅 Leírva gáz, de van az a pont, amikor a szülő annyira próbál segíteni, hogy már semmi se szégyen. Szerintem ha nőgyógyász lett volna, akkor hozzá fordulok végső elkeseredésemben.
34/34 anonim válasza:
31.: Miért lenne más? Butaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!