Ha anyukátok nőgyógyász lenne, elmennétek hozzá vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Vagy ha van itt ilyen anyuka, inkább egy kollégához küldené a lányát?2024. jún. 3. 15:59
11/34 A kérdező kommentje:
Aki nem, miért nem?
2024. jún. 3. 22:49
12/34 anonim válasza:
Nem, mert semmi köze ilyen szinten a szexuális életemhez vagy a testemhez.
Szeretem, de ő az anyám, ergo ne vizsgáljon meg és ne érdeklődjön még szakmailag sem, hogy voltam-e férfival, mikor, mikor menstruáltam utoljára, stb.
Nem tartozik rá.
14/34 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok, nekem anyu nőgyógyász, én eddig csak nála jártam sosem voltam másnál.
15/34 anonim válasza:
Egy nőnek alapból kellemetlen egy nőgyógyászati vizsgálat, nemhogy ha az anyja csinálja..
16/34 anonim válasza:
XDDDD ezen a fórumon tökéletes bizonyíték, mennyire agyatlanok a nők, hogy képesek tetszik/nem tetszik gombként alkalmazni a zöld pipát és a piros x-et. A - jelenleg - 35%-on álló 14-es válasz ugyanannyira hasznos, mint az első oldalon lévő 90%+-os "sEmMi KöZe AnYáMnAk A nEmI éLeTeMhEz" típusú válaszok. Gratulálok :D
17/34 anonim válasza:
Én el, és ha az apám szülész lenne lehetne azom.
18/34 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekesek a százalékok :) én felpontoztam azt is aki igen :)
2024. jún. 14. 21:08
19/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, mondjuk az már nekem is sok lenne :D
2024. jún. 14. 21:08
20/34 anonim válasza:
Sajnos ezek a válaszok a szülőket is minősítik, hiszen legtöbbjük mindent megtesz azért, hogy beleszóljon a gyereke életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!