Mit lehet tenni, ha a családom érzéketlen a légzőszervi allergiámra?
Elég allergiás vagyok, kb mindenre.De, legjobban a porra, pollenekre.
Gyógyszert szedek is naponta, illetve a súlyosabb hetekben használok orrcseppet is.
Külön élek.Amikor hazamegyek, állandóan veszekednem kell anyámmal,hogy ne használjon seprűt, meg olyan vacak porszívót, mert fél napig tüsszögök tőle.
Anno, még vettem neki otthonra egy "vizes" porszívót, amibe vizet kell tölteni és az kvázi megköti a port, szemcséket, de nem használja, mert szerintük macerás.
A macera annyi,hogy 5 perccel tovább tart a porzsák kiürítése, mint a normál porszívónál.
Használd te, amikor náluk vagy.
Neki megfelel a seprű a saját házában.
Mondjuk néznék egyet, hogyha a külön élő gyerekem, amikor hazalátogat nekiállna pattogni mit használhatok és mit nem a saját házamban :D
Hogyne.
Amúgy meg én is porallergiás vagyok, de gyógyszerekkel semmi bajom. Nem abba a max 3-4 órás látogatásba halsz bele, de ha ennyire probléma, nem kell menned anyádékhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!