Lehetséges hogy egy letüdőzött étel napokkal vagy hetekkel később okoz fulladást?
Figyelt kérdés
Mondjuk valaki letüdőz egy kis ételdarabot,az úgy megy le hogy nem zárja el a légutat,el is múlnak a tünetek,de ettől még lent marad,majd rá pár nappal valami hatására elmozdul,és olyan pozícióba kerül ami viszont már elzárja a légutat,és a delikvensre rájön a fulladás.Ilyen létezik?2023. aug. 23. 12:38
2/6 A kérdező kommentje:
A hipochondriám nem változtat a az orvosi tényeken,amúgy az vagyok,viszont ez nem válasz a kérdésre.
2023. aug. 24. 11:03
3/6 anonim válasza:
Inkább tüdőgyulladást okoz az idegentest.
4/6 anonim válasza:
Egyszer egy ismerős almát evett délben, és a csuma egy da, aztán úgy ahogy ott megmaradt, de jól volt.
Estére elért egy kritikus helyet, mert elkezdett fuldokolni. Úgy kísérték be az ügyeletre. Ott kiszedték az elakadt magházat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,akkor csak van ilyen sajnos,a gyulladásról ugyan hallottam de ilyenről nem,csak én sejtettem de akkor így van.
2023. aug. 26. 21:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!