Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim egész életükben...

A szüleim egész életükben ugattak egymással és ugatnak a mai napig! Minden apróságon képesen összeveszni. Tűz-vizek. Hogy lehet ezt feldolgozni? 27/N már külön élek.

Figyelt kérdés

#kiabálás #tűz-víz
2024. máj. 27. 11:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már külön élsz, szóval nem értem mi a baj, nem kell minden nap ezt hallgatnod.

Én sem járok a szüleimhez, mert kretének. Soha semmi nem jó nekik és megy a balhé mindenen.

Évi egyszer hazamegyek, de annyi is sok az egész kedves "családból".

Mondjuk én érzelmileg is leváltam, így nem érdekel, mit csinálnak. Az ő dolguk, felőlem kiidegelhetik egymást, az sem izgat.

2024. máj. 28. 07:36
 12/12 anonim ***** válasza:
27%
Biztosan ez is rossz. Valami ilyesmi volt nálunk is szuleimmel. Viszont tudod, én azt mondom, ők legalább "őszinték". Legalább lehet tudni a felállást. Viszont évek alatt láttam olyan családot, csaladokat, ahol az agressziót bújtatva nyilvánult meg. Mosolyogva fosztották ki, lopták meg, terrorizaltak egymást. Pl kamionos férjét a manipulativ nej elhívta nyarlani (évek óta nem volt ilyen). Picit itatta is. Aztán, mintha ott jutott volna eszébe, életolt közös céggel kapcsolatos pár aláírni valót. Férj el sem olvasta. Pedig ott mondott le a 10% tulajdoni hanyadarol. De sok ilyen eset volt. Telik az idő, nő atirja történteket. Nő letagadja, h férjnek soha nem is volt tulajdonresze. De ez csak egy kiragadott példa volt. Szóval a legrosszabb (én szerintem) az ilyen típusú csöndes, vigyorgó lelki terror. Az ugatás ( volt benne gyerekként részem) én meglátásom szerint ennél jobb. Legalább nyílt.
2024. jún. 16. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!