Szerintetek mi a helyes reakció ha azt mondja neked a gyermeked hogy utál vagy gyűlöl ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné?
Figyelt kérdés
máj. 8. 18:15
21/21 anonim válasza:
Az én lányom is hasonló korú és szokott ilyet mondani. Én azt szoktam válaszolni, hogy szerintem inkább haragszol. Ha nagyon mérges, akkor rávágja, hogy de igenis utállak. Erre igyekszem nem reagálni vagy megismételni, hogy tudom, hogy mérges vagy amiért nem lehet ezt vagy azt. Aztán amikor lehiggad, akkor lehet beszélgetni: igen, szabad mérgesnek lenni, én is az vagyok rád időnként, de ettől még szeretjük egymást. Ha úgy adódik, azt is elmondom, hogy nem esik jól ha ilyet vág a fejemhez, inkább mondja azt, hogy mérges vagyok ezért meg azért... Szerintem előbb utóbb meg fogja tanulni, bár nyilván egy kisgyerek még elég indulat vezérelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!