Apukám elfelejtette a névnapom, gyerekes, hogy ennyire rosszul esik?
Gondolom az anyuka figyel az ő saját 3 gyerekének névnapjára, akikkel ha jól gondolom, együtt él, az azért van megtartva.... szerintem nem a névnap elfelejtése fáj neked, hanem más, összetettebb dolgok az apáddal.
Szerintem az eredeti kérdésednek nincs köze ahhoz, hogy te apukád névnapjára nem mentél el, amit jeleztél neki, és gondolom írásban vagy valami felköszöntötted... nem tudom miért kötöd ide.
Szerintem fejezd ki nyíltan apádnak az érzéseidet. Ha ezt nem teszed meg, akkor igazán ez fáj neked, hogy nincs kialakítva egy valóban bizalmi légkör... de hát ha ezen változtatni akarsz, az egyetlen dolog ami felett neked hatásod van, ha Te teszel, te kommunikálsz, te mész hozzá. Tudom h a másik félnek is tennie kell érted és érezned kell a törődését, de a te oldaladról ezt tudod tenni, ha szorosabb kapcsolatot szeretnél aztán meglátod, hogy reagál hosszútávon. De ha igazából csak menekülnél az új családtól, akkor rendezd ezt le magadban, hogy igazából közelednél e apádhoz vagy nem.
Amúgy meg akkor miért nem mész hozzájuk többször? Ha tényleg érdekelne az apukáddal a kapcsolatod.
Szóljál hogy névnapod van mit bonyolítod.
Sose tartok nevnapot
Ez most egy szidjuk apu feleségét kérdés akart lenni?
Nem Magyarországon élek, mi nem tartunk nevnapot. Anyám, testvérem otthon, ők igen. Időnként elfelejtem, hogy hoppá, múlt hónapban volt a húgom vagy anyám nevnapja, de egyik se problémázik rajta. A gyerekem, aki amugy jopar éve nagykorú, rendszeresen elfelejti a születésnapomat, sőt, amikor legutóbb valami papír kitoltesehez kellett neki sms-ben kérdezte meg, mikor születtem. Es? Ez van.
Ezelőtt minden évben tudta mikor van, és felköszöntött? Amióta ezzel a nővel házas, azóta van ez?
Igen, túlreagálod. Azért sírni emiatt felnőttként...
Valószínűleg a másik 3 gyerekét se tudja, csak az asszony csinálja a bulit. Apuka azokat se ünnepelné, ha rajta múlna, hidd el.
Viszont szíved joga, hogy kit szeretnél az életedbe, ha apukád feleségét, meg annak gyerekeit nem, akkor nem. Ha nem akarsz menni, ne menj, és az sem jogos, ha számonkér emiatt a nő.
Külföldön élek HÁLISTEN azt sem tudják, mi az a névnap és nem is ünneplik.
Falra másztam tőle, hogy mindenkinek tudni kellett azt is, hogy naptári 4 közül melyik az övé, aztán ment a hiszti...
Ez csak egy névnap, nem kell sírni ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!