18-20 éves, még nem dolgozó személynek, illik adnia valamit az anyja/apja esküvőjén? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
(Ha valamelyik szülő újraházasodik.)máj. 2. 21:03
11/19 anonim válasza:
Egy kézzel készített apróság meghatóbb tud lenni a szülőknek, mint egy drága ajándék. A Pinteresten rengeteg ötlet van, én imádok ott keresgélni. Vannak elég low budget ötletek is, nem kell mindenhez sok pénz. :))
12/19 anonim válasza:
Valami kis apróságot tudsz, tudtok készíteni. Egy "függönyt", ami fehér, de telenyomkodjátok a tesóddal különböző színű festékes tenyérlemyomatotokkal. vagy egy fotóalbumot.
Ez nem nagy pénz, a zsebpénzből kijön, és mégis adsz valamit, nem üres kézzel vagy.
15/19 anonim válasza:
Bármi apróság jó lesz. Nem kell semmi drágát venned. Biztos lehetsz benne, hogy nem is várják el tőled.
16/19 anonim válasza:
Ha tudsz rajzolni vagy kézműveskedni valamit a nevükkel, meg az esküvő dátumával, az bőven elég.
Én anyaként nem várnám el, hogy bármit is vegyél, vagy pénzt adj. Esetleg a segítséged elfogadnám valami apróságban, ha épp szükség van rá, de annyi.
17/19 anonim válasza:
Úristen, hogy jut ilyen eszedbe! A gyerek nászajándékot adjon a saját szülőjének? Megáll az ész! Fel nem merül! A kézzel készített se, nem vagyunk az óvodában!
18/19 anonim válasza:
Dehogy kell. Én a testvéreimnek inkább egy jelképes, kivilágítható, gravírozott üvegdíszt adtam, semmi hasznos nászajándék, sem pénz. Viszont én kaptam az esküvőjén egy üveg jóféle skót whiskyt, amiért a tanúja voltam, napokon át intéztem dolgokat, stresszmentesítettem, tolmács voltam (mi szüleink csak magyarul, sógornőm szülei csak angolul tudnak, francia nyelvterületen élnek, én meg mindhárom nyelvet beszélem, szóval egymás között is fordítottam, étlapokat is fordítottam mindkét oldal felé, én beszéltem pincérrel stb.) Meglepett, de jólesett, hogy megköszönte így. De eszembe sem jutna, hogy a saját családomon belül nászajándékot adjak, vagy ha én házasodom, nászajándékot várjak el.
19/19 anonim válasza:
Én csak azt szeretném ilyen helyzetben, hogy magadat "hozd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!