Mit tennél ha rájönnél hogy az anyád azért volt jó kapcsolatban mindkét hosszú kapcsolatod esetén a barátnőddel, mert az aktuális barátnővel közösen szidott téged a hátad mögött?
A vicc, hogy anyámból ezt simán kinézem :D, bár ő (okkal) nem igazán ismeri az exemet sem a mostani barátomat.
Semmi köze az életemhez.
#5 Az én anyám is ilyen. Világéletben élvezte, ha valaki ártott nekem, meg pletykált, követett és ment szapulni neki. Az öcsémet is mindig felbíztatta, hogy túrkáljon a cuccaimban, táskámban, kémprogramozzon be. Volt, hogy arra keltem, higy álmomban feloldották az ipademet és az ágy szélén nyomták.
A másik, hogy így adott el 23 évesen egy pszichopata zaklatónak,hogy egy ideig el is tagadta, hogy üldöz, majd élvezte, hogy jelentget, követ, meg csesztet, belemászik az életdbe, kb. 150 emailt is írtak egymásnak. Majd utána mint eldurvult, hirtelen amnéziás lett, hazudik, elárult és 4 éve nem kopik le rólam a rpthadek. Pedig előtte azt is mesélte, hogy a kolleganője lányával is ugyanezt művelte. Már arra sem emlékszik. Az ilyentől jobb egy életre megszabadulni. Korábban olyqn húzásai is voltak, hogy a nyugtatójából belekevert az italomba.
Azért arra kíváncsi lennék hogy mi volt az amit szidtak benned mert ha mondjuk azt hogy pl sokat iszol azt megértem mert jogos ha valami apró hibádat emlegették az nem zavarna
Engem inkább az érdekelne hogy miért nem nekem mondták el a szemembe
Ahogy fentebb is írták magamba néznék pl ha amiatt szakítottak veled amiket rólad beszéltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!