Közös vállalkozás szülővel.??.ez ugy indult hogy en adtam a ceget o a szerszamokat meg egy kicsi indulo toket. De mára már ott járunk hogy kb ugy keresek mint egy munkás .. Ő veszi fel munka után a kézpénzt és ossza szét de irreálisan keveslem. És
Járjatok külön utakon!
Akkor szokott ilyen történni mikor a régi kft sok adósságot halmozott fel, esetleg lehúzott sok embert. Aztán ezt felszámolják, ha jól csinálták adósságok lógnak a semmibe, és más nevén folytatják ugyan azt a korábbi kötelezettségek nélkül.
Ha te is így jártál akkor ne érezd magad egyenragunak, mert mindent apád adott bele a cágbe. Ha te nem vállaltad volna talált volna mást helyetted.
Amúgy az meg egy konkrét tény,hogy a kis vállalkozók jó része csak akkor ad számlát, ha kér az ügyfél. Kft esetében meg mondanak 2 árat, és a nettót választják. pl: 1 millió vagy 1,27 millió, kivéve ha szükséges valamihez a számla.
1 személyes cégnél meg igazából mindegy az ár, mert többnyire aam számlát adnak, de itt sem kéri mindenki.
"én adtam a céget" Ezt kifejtenéd bővebben, mit jelent?
Egy cég életében az egyik legfontosabb tényező, hogy honnan jön a vevőkör? Ki intézi, ki tesz érte, hogy legyenek megrendelők? Céget alapítani nem nagy ügy, azt bárki tud (néhány kivétellel). Tény, hogy szerszámokat vásárolni, meg némi tőkét beletenni egy vállalkozásba már lehet lényeges szempont, de hosszútávon sokkal fontosabb, van-e folyamatosan vevőkör. Ez nálatok hogy működik, kin múlik, hogy vannak-e megrendelők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!