Nagyon megbántott az apám nem tudom mit tegyek?
Anyukám úgy oldotta meg a ruha ide oda dobálását a szennyeskosár helyett, hogy csak azt mosta ki ami abban volt, ami mellette ledobálva azt nem. Mindenki megtanulta hova rakja a szennyest.
Szerintem nem kell apudra mosni ha nem akarsz. Ő is bedobhatja a ruháit.
Nem tudom, apámnak sohasem esett nehezére a szennyestartóba dobni a ruhát, a barátomnak sem.
Exemnek ez problémát jelentett, nem is mostam ki azt, amit csak odadobott a földre vagy a szennyestartó mellé.
Bocs, ami nincs a szennyesben, az nyilván tiszta.
Ha pedig csak lustaságból cs.szi mellé - így járt.
16!
Mert külön szinten élnek, van szennyestarto a szobajukban es a gyerekek beosztása olyan, hogy néha bizony elfelejtik milyen nap van. Nekem nem esik nehezemre ennyit kimondása, de láthatóan van, akinek ez komoly fizikai fájdalommal jar
Értem a Kérdezőt és az apját is. Leginkább két külön nyelvet beszélnek és amúgy sem sokat. Vállald fel magadra a mosást, mosd külön az övét. Az én apám sem tudta bekapcsolni a mosógépet. Ő tudott házat építeni, én nem.
Mondd el legközelebb, hogy nagyon rosszul vagy, a te cuccaidat is alig tudod kimosni, de szívesen beindítod a mosógépet, csak szedje össze a cuccait és teregessen ki. Amennyiben nem egy megátalkodott ember meg fogja érteni.
Kommunikáció. Te beszélsz, gondolatok helyett és megérted, mit akar mondani úgy, hogy a sértettséget kiszűröd. Könnyebb lesz. Beszélgetés, beszélgetés, beszélgetés. Azt fogja mondani, hogy megharagudott rád, ezért mondta azokat a dolgokat, de nem gondolta komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!