Anya megcsalja apát?!
#20 úgy gondoltam hogy ő lenne az aki az utolsó cseppet bele töltené abba a bizonyos pohárba mivel írta hogy eddig se volt jó a szülők kapcsolata és itt felmerül a kérdés hogy miért lehet eddig is volt már meg csalás vagy egyik vagy másik fél részéről
Erre gondoltam
#18 voltam
Húha
Koszonom ezt a rengeteg csodas hozzaszolast :) tenylegesen 20 eves vagyok, a helyesiras a legkevesebb, szerintem nem ebben kertem tanacsot es egyebkent van ok ra amiert nem mindent irok helyesen ha mar ennyire kivancsi a magyar nep. 3 gyerekes 42 eves anyarol van szo aki mindig elitelte az ilyen dolgokat, szerintem ha ennyi felborit egy csaladot jogom van beleszolni a lanya vagyok. Miota kiirtam a kerdest minden kiderult es megtortent a balhe. Remelem mindenki nagyon boldog es elkonyveli magaban milyen rossz gyerek lehetek amiert nyulkaltam anyam telefonjaban aki ismetlem szetszedett egy csaladot a szinten hazas szeretojevel.;) szoval igen en vagyok a szar ember. Koszi a segitseget
Csúnya dolog a megcsalás DE neked miért is van jogod beleszólni?
Lehet hogy nyitott házasságban élnek csak te, mint gyerek nem tudsz róla
"viszont a lánya vagyok és érdekel, muszáj tudnom az igazat"
Nem indok az, hogy a lánya vagy. Neked jól esne, ha anyád a telefonodban turkálna? Az ő magányügye. Lehet apádnak is van szeretője. Vagy épp a szeretője miatt bírja csak ki apád mellett.
Szépen menj el dolgozni vagy tanulj, te meg ne foglalkozz ezekkel.
Igazad van, nem kell együtt maradni valakivel ha boldogtalan vagy, de tudod ilyenkor mi a megoldás?? Az hogy elválnak! Nem pedig sunyiban orrba szájba csalni egymást a másik háta mögött. Mert szerintem meg az is undorító.
Itt minden mennyire undorító ehhez képest menyien élnek nyitott kapcsolatban, meg töri be "elvált anyu" új pénzes barátja a serdülő lánykát stb.
Az ukránoknál még "multiüzlet" meg nemzeti botrány is volt ebből aztán ugyanúgy megy kb tovább ahogy thai földön is...
Kérdező te meg foglalkozz a tanumányaiddal, mert ameddig nem beléd dugják addig nem neked fáj!
Ennyi...
Arra esetleg gondoltál, h a legkisebb testvéred még nem 20 éves és őt kissé másként érinti a válás/cirkusz mint téged? 20 évesen miért nem költözöl el ahelyett h mások cuccaiban turkálsz?
A szüleid szexuális életébe nincs beleszólásod. 40 körül amúgy is meg szoktak hülyülni az emberek de aztán lecsillapodnak.
Nehéz 3 gyereket felnevelni és normálisnak maradni.
Most valószínűleg tönkretetted 2 család életét, és büszke is vagy rá. Lehet amúgy is tőnkrement volna de akkor sem a te dolgod ezt elintézni.
#22:'minden kiderult es megtortent a balhe.'
Te borítottad ki a bilit vagy tőled függetlenül bukott le az anyád?
Ez a továbbiak szempontjából nem lényegtelen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!