Engedjem, hogy kifizesse a gyerek a nyaralás rá eső részét?
Tőlünk külön elő,25 éves, saját fizetéssel rendelkező fiam jön velünk nyaralni egy komoly költségekkel járó nyaralásra.
Normális ,ha engedjük, hogy a saját részét ő fizesse?
Én boldog lennék ha a gyerekemet el tudnám vinni komolyabb nyaralásra. Nem kérném el az árát.
Viszont ha nagyon ragaszkodik hozzá, engedném hogy fizesse.
Ahogy fentebb is írták, sok féle képpen lehet kompenzálni. Szülinapjára vissza adnám így vagy úgy. Vaagy...
A nyaraláson akkor mindenkinek fizetném a kaját, vagy programot.
Mivel külön él, így egyértelműen normális. De attól függetlenül fel lehet neki ajánlani, ha olyan az anyagi helyzet és valamiért meghívás kerül képbe. Vannak ilyenek az életben ajándékként, hogy "erre elhívlak és én fizetek". Megint más dolog, hogy van-e összeillő alkalom.
Illetve én úgy is álltam magamnak, hogy anyummal maradtam és apámmal együtt mentünk. Senki nem hívott meg senkit. Most az más téma, hogy ő nincs jó helyzetben. De ha jó is helyzetben volna, nekem akkor már eszembe nem jutott volna másképpen. Ha a szüleim meghívnának, akkor viszont sértődés nélkül elfogadnám vagy valamilyen más bizniszes megállapodás lenne.
35/F
*De ha jó helyzetben is volna...
Néha hogyan keveri össze a szavakat?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!