Egy hét nyaralás édesanyámmal belefér-e egy párkapcsolatba?
Azért ez sok mindentől függ.
Ha pl ez az egy hét szabid van és amiatt a pároddal nem tudsz nyaralni, akkor szerintem jogosan akad ki. Amúgy minden megbeszélés kérdése.
Hogyne mehetnél! Attól mert kapcsolatban vagy, még tölthetsz akármennyi időt anyukáddal.
Ez miért olyan fura kívülállóknak? Nehogy már az ember ne legyen a családjával.
N
Első hallásra én is furcsállnám, de azért, mert az a tipikus kisember vagyok, akinek se szabadsága, se pénze nincs évente több utazásra, így a nyaralás az A nyaralás. Az egyetlen alkalom az évben, amikor egy huzamban több napra, egy távoli, üdítően más helyen szakadhatunk ki a hétköznapokból, fizikailag és lelkileg is. Ezt nyilván mindenki elsősorban a pájával szeretné élvezni, ha csak ez az egy alkalom van, és választani kell. És mivel én ebben a helyzetben élek, automatikusan így gondolok a nyaralásra mások esetében is, hogy az csak egyszer van, és választani kell, hogy kivel mész.
De mivel ti kettesben is rendszeresen utazgattok, így persze, simán belefér, hogy az egyik utazásra anyáddal mész. Igazából nagyon szép szülő-gyerek program ez egy jó kapcsolat esetén. Én is megtenném, ha lenne lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!