Egy hét nyaralás édesanyámmal belefér-e egy párkapcsolatba?
Fura,hogy először azt írod,hogy szerinted nincs ezzel probléma,majd egyik kommentednél már elvileg beszéltetek róla. Akkor miért nem szerintünk?
Ha jó a kapcsolat,mindenki részéről,akkor szerintem semmi gond azzal,ha szülő-gyerek együtt nyaral. Viszont ha a téged a párod ellen próbálnak uszítani,akkor ne menj.
Nekem nem férne bele.
És nem emiatt az egy hét miatt.
Hanem amiatt, mert ez világos jele annak, hogy a párom nem tud az anyukájáról leválni. Két és fél éves kapcsolatnál gondolom már együtt laktok, tehát ti egy külön család vagytok.
Gondolom, kérdező, te nő vagy, ezért is kaptad a megerősítő válaszokat. Ha egy férfi írta volna ki ezt a kérdést, egymás után jöttek volna az "anyuci pici fia" típusú válaszok. Ezen el kéne gondolkodni!
"ez világos jele annak, hogy a párom nem tud az anyukájáról leválni"
Két és fél évenként egyszer menne el az anyukájával kettesben nyaralni! Pont azért, mert már levált róla, nagyon is indokolt. A leválás ugyanis nem azt jelenti, hogy soha többet ne tölthessenek el egy hetet kettesben.
Ha te ebből az egy hetes programból arra következtetsz, hogy nem történt meg a leválás, akkor inkább neked kellene elgondolkodnod azon, hogy milyen is az egészséges leválás. Nem olyan, hogy minden szálat elvág az ember a szülei irányába!
#18: Úristen! Na az ilyen pártól mentsen meg a sors mindenkit!
Nekem egy rossz szavam nem lenne nőként ha a párom elmenne valahova a szüleivel egy hétre. Miért kéne egy ilyen dolgot megakadályozni mondd már meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!