Miért hazudnak a szüleim másoknak erről?
Jelenleg a szüleimmel élek még de nem sokáig már, anno azért költöztem vissza hozzájuk mert a nagymamámat én kellett, hogy ápoljam aztán sajnos apukám is lerobbant így besegítek.
Nemrég az édesanyámat hallgattam, hogy a szomszédunkal beszél és azt mondja, hogy mindent ő csinál ami nem igaz, majd többeknek is azt hazudta nekem csak tanulni kell ez a dolgom...
Én mosok, főzök, takarítok akkor is ha esti sulim van és az anyám úgy állít be másoknak mintha egy semmirekellő lennék.
Miért jó azt hazudnia, hogy ő csinál mindent?
Nem szólok nekik de albérletet keresek és elköltözöm.
A szüleim nagyon megalázóan beszélnek rólam de nem értem miért, mindenbe beleadok és mindent megteszek akkor miért nem vagyok elég jó?
26N
Szerintem is mártírkodik, keresi mások szimpátiáját.
Nem érdemlik meg a segítségedet, ha képesek veled így bánni, szóval én is költöznék a helyedben.
Aki így lejárat, annak tudod ki segítene.
Rádtolták a nagyit és még van pofája most is hazudni rólad.
Költözz és és hátra se nézz, akkor legalább lesz oka panaszra, csak ideje nem : D
Elmondtam neki, hogy nem kéne másnak azt hazudnia, hogy mindent ő csinál de ő azt is hiszi, hogy ez így van.
Tegnap pl megfőztem munka után kitakarítottam ő meg ordibált, hogy nem igaz mindent ő csinál ebben a házban mert elmosott egy tányért amiből ő evett.
Elmegyek csak még nem találtam albérletet nehéz velük együtt élnem de csak a szüleim...
Majd, ha elköltöztél meg azt fogja pletykálni, hogy a hállátlan gyerekem elhagyott.
Költözz minnél messzebbre. És ne gyere vissza! Megváltozni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!