Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinyomoznád, hogy mennyiért...

Kinyomoznád, hogy mennyiért vette a gyereked az adott dolgot? Beteges ilyet tenni?

Figyelt kérdés

Adott a szituáció, vesz valamit a tőletek(szülőktől) karácsonyra kapott pénzéből(20 ezret kapott) valamit a hobbijához. Ha kérdezed, hogy mennyibe került ez a valami, akkor kitérő válaszokat ad, hogy "nem tudom", "nem jegyeztem meg", majd a sokadik faggatózásra megmondja, hogy nem szeretné megmondani, mert semmi kedve azt hallgatni, hogy szörnyülködsz rajta, már csak abból adódóan, hogy szerinted az egy felesleges dolog, tehát egyáltalán pénzt adni érte ily hülyeség.

Mit teszel ilyenkor?

Elfogadod, hogy nem mondja meg? Vagy utánajársz, hogy mennyibe került az az adott dolog? Egyáltalán beteges csak ezért rákeresni neten arra a dologra?

febr. 23. 17:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azt tenném hozzá, hogy az is egy fontos pénzügyi lecke, amikor az ember megtanulja, hogy bizonyos dolgokon NEM érdemes spórolni.

35 éves vagyok, és látom a kortársakat shein ruhákra költeni. 10-ből 8 esetben hordhatatlan amit kézhez kapnak, mert fillérekből nem lehet normális cuccokat összerakni.

De ehhez az kell, hogy ne félj nagyobb összegeket elkölteni ha ez indokolt. Néja kell, hogy merj kiadni minőségi dolgokra, amik nem esnek szét 3 hónap alatt, mert ha három hónaponta veszed a filléreset, az többe lesz, mint az egyszeri, ami kitart.

Ehhez viszont kell az a lecke, hogy na, itt van egy nasipénznél nagyobb összeg, hozz döntést róla.

Ha meg a pénzt odaadom ajándékként, akkor az nem szükséglet sehova máshova. Ha a gyerek hülye vele, az az ő dolga.

Szerintem

febr. 24. 13:29
 22/22 anonim ***** válasza:

"majd a sokadik faggatózásra megmondja, hogy nem szeretné megmondani"

Száljál már le róla! Aki ennyire kíváncsi hamar megöregszik!

márc. 4. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!