Hogyan lehet meggyőzni a szülőket egy sportot illetően?
Nyilvánvaló, hogy az én keresetemből finanszíroznám, ahogy másra sem szoktam pénzt kérni soha.
Egyébként nem lovagolni szeretnék, hanem crossozni, vagyis terepmotorozni.
Igazából bármi lehetne a hobbim, az úgyis fölösleges volna szerintük, bár kérdezem én, hogy melyik hobbi nem egy "fölösleges dolog?"
Nyilvánvaló, hogy az, és "csak" annyi a célja, hogy boldoggá tegyen. De szerintem ez épp elég.
"Nyilvánvaló, hogy az én keresetemből finanszíroznám, ahogy másra sem szoktam pénzt kérni soha."
Akkor mi a probléma? Csináld.
Lol, a motorozás mégis mióta sport? 😂
Azon felül, hogy baromi veszélyes. És igen, ha javában felnőtt, dolgozó emberként erre bsznál el több százezret, milliókat ahelyett, hogy önállósodnál, abba is van/lesz joguk beleszólni.
Tetszik-nem tetszik igenis sport, mert szerintem egy nem fitt, gyroson és kólán élő emberke nem bírna menni két kört sem egy pályán...
Egyébként továbbra sem értem mi ebben a probléma, most már neked szegezve a kérdést, hogy saját magamnak akarok venni egyet. Van akinek a szülő veszi, azzal érdekes semmi probléma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!