Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet meggyőzni a...

Hogyan lehet meggyőzni a szülőket egy sportot illetően?

Figyelt kérdés
Szeretnék űzni egy sportot, ám csak részben támogatnak benne. A koromból, a tehetségemből és az anyagi helyzetemből fakadóan ezt csak és kizárólag hobbiként űzhetném csak, ezért szerintük semmi értelme foglalkozni vele, mert semmi haszna nem volna, csak a pénzt vinné. És ez a fő tényező, ami miatt ellenzik, hogy sokba kerül és ne költsek rá.

2024. febr. 13. 08:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lovaglós lesz.
2024. febr. 13. 14:09
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs rá pénz akkor sehogy.
2024. febr. 13. 15:00
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Anya,apa az XYZ sportot szeretném űzni. Ennek költségét én fogom előteremteni a diákmunkámból. Nektek egy forintotokba sem fog kerülni. Természetesen ezen sport mellett az itthoni teendőimet maradéktalanul ellátom és a tanulmányi eredményeim sem fognak romlani.
2024. febr. 13. 15:11
 14/29 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló, hogy az én keresetemből finanszíroznám, ahogy másra sem szoktam pénzt kérni soha.

Egyébként nem lovagolni szeretnék, hanem crossozni, vagyis terepmotorozni.

Igazából bármi lehetne a hobbim, az úgyis fölösleges volna szerintük, bár kérdezem én, hogy melyik hobbi nem egy "fölösleges dolog?"

Nyilvánvaló, hogy az, és "csak" annyi a célja, hogy boldoggá tegyen. De szerintem ez épp elég.

2024. febr. 13. 15:34
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudnák meg?
2024. febr. 13. 16:03
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilvánvaló, hogy az én keresetemből finanszíroznám, ahogy másra sem szoktam pénzt kérni soha."

Akkor mi a probléma? Csináld.

2024. febr. 13. 18:27
 17/29 anonim ***** válasza:
40%

Lol, a motorozás mégis mióta sport? 😂

Azon felül, hogy baromi veszélyes. És igen, ha javában felnőtt, dolgozó emberként erre bsznál el több százezret, milliókat ahelyett, hogy önállósodnál, abba is van/lesz joguk beleszólni.

2024. febr. 13. 20:14
 18/29 anonim ***** válasza:
46%
Ja, a motorozás nem sport, hobbi. Legalábbis a te szinteden.
2024. febr. 13. 20:54
 19/29 A kérdező kommentje:

Tetszik-nem tetszik igenis sport, mert szerintem egy nem fitt, gyroson és kólán élő emberke nem bírna menni két kört sem egy pályán...

Egyébként továbbra sem értem mi ebben a probléma, most már neked szegezve a kérdést, hogy saját magamnak akarok venni egyet. Van akinek a szülő veszi, azzal érdekes semmi probléma sincs.

2024. febr. 13. 21:10
 20/29 A kérdező kommentje:
Az, hogy te annyit látsz, hogy valaki hobbi szinten motorozik és, hogy szerinted abban nincs semmi sportteljesítmény, az csak a te szűklátókörűséged és témához nem értésed bizonyítja ;)
2024. febr. 13. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!