Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öcsém barátnőjét anyámnak...

Öcsém barátnőjét anyámnak kell eltartania?

Figyelt kérdés
Fele fizetése elmegy a csajra. Meg most egy évig táppénzen lesz, anyámnak minimum 200.000 Ft-ja rámegy havonta. Minden vásárlását anyámnak kell állni öcsémen keresztül. 16 évesen otthagyta az iskolát. Rajtam meg lehet mocskolódni. Meg engem agyonvertek volna, ha valaha barátom van. Alsó hangon 5 millás kárt csináltak, amikor széttörték a kocsit. Valamint az öcsém hiteleket is vett fel a csaj miatt. Egy hét alatt a fizetését teljesen lenullázza, utána anyámnak kell mindent. Szerencsejátékozni is elkezdett, mert nem tudja pénzelni a csajt, de természetesen bebukja.
2024. febr. 11. 17:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Olyan szar életed van neked ott, hogy muszáj erről hetente kérdést kiírnod, de még mindig nem költöztél el. Akkor csak nem olyan rossz ott. Sírjál csak tovább.
2024. febr. 12. 08:59
 12/31 A kérdező kommentje:
Beteg vagy
2024. febr. 12. 09:01
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Ezen az összetört autón már vagy egy éve picsogsz. Semmi közöd hozzá. Ahhoz sincs semmi közöd, hogy anyádék mire költik a pénzüket. Költözz el végre.
2024. febr. 12. 09:17
 14/31 A kérdező kommentje:
Mi jogon "nincs közöm hozzá"? A szűk családom. Bébike! Másrészt a kevés eszetekkel arra nem jöttök rá, ha ennyire belemerült a szerencsejátékba stb., ez rosszabb lesz?
2024. febr. 12. 09:23
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Bébike - te nemrégen írtál nekem privátot, amikor közöltem veled egy másik kérdésednél, hogy el is lehetne tán költözni, nem kéthetente picsogni a semmin.
2024. febr. 12. 11:00
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Bár azt a kérdésedet hálistennek törölték is, miután személyeskedő stílusban nekem estél :D, úgy, hogy azt sem tudod, ki vagyok ;)
2024. febr. 12. 11:01
 17/31 A kérdező kommentje:
Neked aztán szerencsére nem írtam pirvátot, nem tudom, mit hazudozol, egy valakivel beszéltem.
2024. febr. 12. 11:03
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Veletlenul sem anyad meg az ocsek a hulyek, hogy veluk mindent meg lehet tenni. Aztan mi a terv, kirakod eroszakkal onnan a csajt, vagy mi? Attol a csaladod meg nem lesz okosabb, nem fognak rajonni, hogy droton vannak rangatva. Van akibol labtorlot lehet csinalni, mas meg nem hagyja magat.
2024. febr. 12. 11:49
 19/31 A kérdező kommentje:

Előtte az 50 éves éllettársához költözött be, ugyanezt csinálta, csak onnan kirakta a csávót, mert rájött, hogy öcsém is húzogatja... Anyám azt találta ki, biztos, hogy én szóltam neki és még engem lehetett terrorizálni miatta... Nonszensz az egész...

Amúgy igen, a lány csak kihasználja a lehetőségeket.

2024. febr. 12. 11:58
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell privátozgatni, ezt sem fogom elolvasni, nyugi.
2024. febr. 12. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!