Mit tegyek? Többi lent
Na én egy ilyen testvérpár fiútagja vagyok. A 40-es éveim végéig tartott, amíg "ledolgoztam" azt, hogy a két évvel fiatalabb húgom ne legyen tele sérelmekkel, amit az okozott, hogy a szüleink pontosan így álltak hozzánk és az, hogy én fiatal srácként úgymond elfogadtam ezt a kivételezettséget, jobb bánásmódot. EZ a tesómban olyan törést okozott, hogy a szüleink halála után még vezekelhettem évekig, hogy helyrehozzam a viszonyunkat.
Szóval a családotok diszfunkcionális mivolta nagyon nagy felelősség és évtizedeken átíveló gondokat okozhat.
Le kell lombozzalak, de minden családban megvan a kedvenc. Ha nem is mondják, ki, de érezhető.
Nálunk nagyszülőknél és anyámnál a bátyám, apámnál én vagyok. Keress te is olyan családtagot, aki jobban szeret.
Elmész egyetemre, majd meló és költözöl.
Nálunk is ugyanez volt, én vagyok a lány, ő a fiú, ő a kedvenc, én miért születtem meg kb. Elköltöztem, azóta nem láttak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!