Kidobtak otthonról. Hozzám jönne el vihetik haza a rendőrők? Ez ügyben mit tudnánk csinálni? Hogy tudna onnan el jönni?
A barátnőm 17 éves és az anyukája 2x is mondta neki hogy menjen el otthonról mert ugye nem vágyom neki szimpatikus a lánynak szó szerint nincs magán élete a messengerét nézi az egész telefonját részletesen át nézi nem mehet sehova se mindent egyedül ő csinál meg az idősebb tesója egésznap nem csinál semmit csak lett ül az udvarba így minden feladat rá marad otthon és ha valamit el felejt véletlen meg csinálni akkor otthon ő a szar meg a minden csak nem jó és még el is vették tőle a telefonját
Júliusban lesz 18 ha addig el jönne. Hozzám jönne el vihetik haza a rendőrők? Ez ügyben mit tudnánk csinálni? Hogy tudna onnan el jönni?
A 15 ben jöttek a kollégiummal közbe lehet nem is jár már iskolába hiába köteles! De megnézem én mikor viszi haza neked a rendőrség!
Még sokszor azokat se gyűjtik be akik kilógnak az fiatalkorúak intézetéből!!
Kollégiumban nem csak tankötelezettek szállhatnak meg kisfiam.
"De megnézem én mikor viszi haza neked a rendőrség!"
Mikor a szülei bejelentik az eltűnését, a hatóság pedig a nyomára akad.
"Még sokszor azokat se gyűjtik be akik kilógnak az fiatalkorúak intézetéből!!"
Lehagytad a statisztika linkjét, amiből ez a következtetés levonható.
😂😂Ja akkor amiről nincsen statisztika az nem is létezik!
Értem... Na szevasz!
Hazaviszik ... tegyük fel..
Ez óra múlva megint lelép!
Mi fog történni?
Megbilincselve viszik be reggel az iskolába mi?
Aztán odaláncolják a padhoz nem?
😂😂Ja akkor amiről nincsen statisztika az nem is létezik!
Idéznéd, hol állítottam ilyet? Tudod, egy vitában (elég barokkos túlzás a böfögéseid cáfolatát annak nevezni...), ha állítasz valamit, azt bizony alá is kell támasztani. Csak gondoltam leírom, hátha 12 évesen nem tanultad még.
"Mi fog történni?"
Ugyanaz.
Ha nem állítod mire kell a link róla?
Maradjunk a gyakorlatnál!
Ne menekülj a paragrafusok meg a statisztikák világába!
Na?
Mi lesz akkor ha a 17 évest hazaviszik a rendőrök szüleihez és egy óra múlva megint lelép!
"Ha nem állítod mire kell a link róla?"
Wow. Mikor azt hitted, nincs lejjebb. Te állítottad, ha nem tűnt volna fel.
"Maradjunk a gyakorlatnál!
Ne menekülj a paragrafusok meg a statisztikák világába!"
Tehát ne használjunk konkrét, ellenőrizhető adatokat, a 12 éves hülyegyerek lázálmai jobbak. Hát persze.
"Mi lesz akkor"
Egyszer már leírtam. Kezdem azt hinni, hogy nem tudsz olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!