Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim azt akarják ne...

A szüleim azt akarják ne lépjek ki 8 és 4 között a házból, mert akkor "mit mondunk, hol dolgozol"?

Figyelt kérdés
Vidéken, falun élünk. Ha levegőt veszek, vagy bármit csinálok, már "ehhez van eszed, inkább dolgoznál". Sehova nem mehetek. Elköltözni nem engednek, mert "aki keres itt is talál, Pesten k...nak lennél jó".
2024. febr. 7. 14:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%
külfödre is mehetsz dolgozni ott sok helyen szállásal együtt.
2024. febr. 8. 05:51
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Pfú, bazzeg. Szerintem amikor nincsenek otthon, fogd a cuccod és költözz el. Nincs 1 rokonod, barátod, akinál meghúzhatod magad?

Amúgy 23 évesen állj már a sarkadra és csináld azt, amit akarsz. Üvöltöznek, és? Amíg vér nem folyik, addig szerintem nincs baj. Nálunk verekedés is volt, az üvöltést már fel se veszem :/ Üvölts vissza te is.

2024. febr. 8. 07:39
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem kamu, a kérdező már vagy 5x kérdezte, de úgy tűnik az eddigi 200 válasz nem volt elég neki.

Ott is megírták sokan, hogy költözzön, mégsem tette.

2024. febr. 8. 09:59
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
30-as, dehogynem írtad ki már egy csomószor, legalább ne hazudnál.
2024. febr. 8. 10:00
 35/37 anonim válasza:
23%

Én ebbe a cipőben jártam míg el nem költöztem. Nem mehettem sehova, csak is suliba meg haza. 14 évesen volt az hogy megakartak erőszakolni a suliban és anyámék kivettek az iskolából. Nem mehettem másik iskolába csak otthon ülhettem mint egy tuszt. 4 évig voltam otthon úgy hogy nem mozdulhattam ki. Aztán nagy nehezen kikönyörögtem hogy hadd menjek estire ahol leérettségizhetek. Elengedtek de csak mert 5 percnyi sétára volt tőlem a suli. Eleinte kisérgettek. Jöttek velem mikor kezdődött az óra meg mikor végeztem akkor már vártak a kapuban. Közben megismerkedtem a mostani párommal. Anyám nem engedett vele sehová. Mindig csak ő jöhetett hozzánk.

Végül úgy tudtam kiszabadulni tőlük, hogy lett egy gyerekem és összeköltöztünk. Mai napig lehord mindenek engem is és a páromat is. De nem tartjuk vele a kapcsolatot.

23L

2024. febr. 8. 11:46
 36/37 anonim válasza:
100%

#35 vagyok

Szóval azt tudom mondani neked, hogy minél hamarabb szabadulj ki onnan.

2024. febr. 8. 11:47
 37/37 anonim ***** válasza:
67%
Ne legyél életképtelen....
2024. febr. 8. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!