A fiam meleg lenne?
Jelenleg 16 éves, és eddig nem nagyon fogalkozott olyanokkal amikkel mostanság. Leginkább itt a külsejére gondolok. Keresett magának egy új fodrászt (Eddig egy ismerős vágta neki), a hajára is használ valamit, amivel betudja reggel magának állítani, az arcára is vett valamilyen szereket (Azt mondta, hogy arctisztító, és ez segít, hogy ne legyen sok pattanás az arcán). Mikor kérdeztem tőle, hogy akar-e barátnőt, azt mondta, hogy még nem. Aggódnom kéne miatta?
Elnézést, ha rossz kategóriába írtam.
Igényes a külsejére és (tudomásod szerint) nem csajozik. És ezek alapján, azt hiszed, hogy meleg?
Te normális vagy?
"akar-e barátnőt, azt mondta, hogy még nem"
Mert pasit akar?
Én is belövöm a hajam meg figyelek arra hogy ápolt legyen a bőröm mégse vagyok meleg
Az hogy még nem akar barátnőt lehet hogy nincs önbizalma ezért probál változtatni a külsején
Az én fiam is fodrásznál - kapaszkodj meg, barber shopban! - vágatja a haját és ápolja az arcát, mert pattanásai lettek 15 évesen.
Nincs csaja sem.
Szerintem nem meleg.
Aki hetero, az zsíros hajú, bőrű és lábszagú? Az férfias lenne?
Amúgy tőlem meleg is lehetne, nem különösebben érdekel a nemi identitása. Nincs közöm hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!