Apám miért tesz úgy, mintha bármit is tett volna értem?
Tehát. Tavaly felvételiztem, és senki nem segített nekem felkészülni, egyedül kaptam pánik-és tanulásrohamokat az eljárás miatt, mégis bejutottam egy elitgimibe és azóta is hozom a kitűnő átlagom. Az öcsém jövőre fog felvételizni, és a seggét kinyalják(már bocsánat a kifejezesert), úgy, hogy nem is tesz meg mindent. Egész nap élvezkedik, le se szarja a felvételit, mert tudja, hogy úgyis megcsinálják neki a piszkos munkát... Teljesen megertenem, ha akkor segítenénk neki tanulni, ha mindent megtenne, próbálkozna, és nem sikerülne neki. De a képessége megvan, csak lusta.
Apukám mostanában egyre jobban állítja, hogy egyébként ő segített nekem bármiben is, hogy ne legyen olyan nyilvánvaló a köztem és az öcsém közötti különbség. Ezzel veszi el a sikerélményem.
Mit gondoltok? Feldúlt vagyok.
Kérd ki magadnak!
Az öcsédnek és apádnak mondd meg, hogy inkább tanuljon a lusta disznó, mert ha őt ( veled ellentétben) benyomják, ott minden nap helyt kell állni, keményen.
Nulla alapra nem lehet építeni, ki fog bukni!
Apád meg nincs eszénél, mert tönkreteszi a lusta testvéredet, neked meg komoly traumát okoz.
Utasítsd ezt vissza!
Mondd meg nyugodtan, hogy de apu te nem is segítettél, miért mondod ezt?
A tesódból sosem lesz ember!
Te vagy a lány ugye?
2esnek; igen, lány vagyok.
A legjobb az, hogy már a szakmám, és (nevetségesnek hangzik, de igaz) a férjem is eltervezték körülbelül 7- 8 éves koromban. (Online ajánlgattak engem egy középkorú férfi ugyancsak 7-8 éves fiának, a szüleink osszedumaltak, hogy mi lesz ha felnövünk)
6osnak;
kitűnőnek lennem egyszerű, mindig is az volt. A felvételit meg túaggódtam, ilyen a természetem. Soha nem voltam jobban, jobb közösségben, mint most, az osztalyom motivál és boldoggá tesz.
Megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!