Gond lehet talán ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy gyermekem, sajnos nem voltam benne biztos hogy ki az apukája ezért csináltattam apasági tesztet!
De ahogy egyre csak nő a pici iszonyúan hasonlít arra akinél negatív lett a teszt! Esetleg valami karmikus hasonlóság lehet ez? A tesztek nem bíróság által el rendelt tesztek voltak.
2024. jan. 22. 09:06
11/20 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem hasonlított sem az apja sem az én gyerekkori képeimre. A családod úgy épül fel, hogy mindenki nagyon hasonlít valakire a rokonságból?
12/20 A kérdező kommentje:
Igen.
2024. jan. 22. 14:40
13/20 anonim válasza:
De az "akarat" nem változtatja meg a genetikát! Ne legyén már ennyire hiszékeny... A genetika adott, azon nem változtat sem az akarat, sem az ima, se semmi. Hacsak nem csinált génmódosítást az embrión tudatátvitellel, de akkor meg menjetek a Nobel bizotság elé, mert azért minimum az jár plusz a pápához, mert minimum csoda és szent lesz a fériből.
14/20 anonim válasza:
Jajj, te vagy aki szentül hiszi, hogy a gyermeke apja az, aki fogantatás előtt két hónappal csábított el.
Fogadd már el, hogy nem ő az apa!
15/20 anonim válasza:
14, nem úgy volt, hogy elméletileg min. 11 hónapra szült? Mintha azt szerette volna, hogy az újé legyen, de a régié lett.
16/20 anonim válasza:
Valahogy úgy.
Azé lett a pozitív teszt, aki a közelébe sem járt a fogantatás ideje alatt.
17/20 A kérdező kommentje:
4 Éve nem beszéltem egyikkel sem! Ez már egy nagyon régi dolog.
2024. jan. 22. 15:46
19/20 anonim válasza:
Ha kétkedsz a DNS vizsgálat eredményében, akkor első lépében nézd meg azt, hogy vércsoport öröklés szabályai szerint lehet-e apja ő gyerekednek.
20/20 anonim válasza:
egyszer már felteted ezt kėrdést már kėrdező akkor is meg magyaráztuk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!