Mit tennétek, ha ilyen szüleitek lennének?
Figyelt kérdés
Hónapokig nem fürdenek, anyám most június és december között, csak "mosakszik". Koszos, büdös ruhákban vannak. Fogat nem mosnak. Van, hogy okádok mellettük, olyan hagyma szaguk van. Általános iskolás koromig ugyanezt csinálták velünk, hetente szabadott fürödni, nyáron nem kellett. Hajat mosni is hetente, nyáron minek. Fogat mosni "csak ha mész valahova", máskor minek. Fogtömésre akkor sem engedett el, mikor már ezerszer beírták. Nyilván bizonyos kor után magadtól már nem így viselkedtél. De a házban is undorító hely van és ha valamit megcsinálsz, "megőrülök, menj előkelő helyre". Az ányneműit is titokban elloptam mostam ki, mert nem lehetett. Ahova leül, már ott is bűz van.jan. 13. 12:07
12/18 anonim válasza:
Kedvesen beraknám őket a zuhany alá, vagy a kádba.
13/18 A kérdező kommentje:
Egyre inkább kezdenek igényteledni, főleg azótam hogy a szerencsejátékfüggő tesóm lehúzta rengeteg pénzzel és így akarja megspórolni, hogy fél évig nem fürdik meg. Kezdek észrevenni anyámon olyan dolgokat is, mint aki demens vagy nem is tudom. És abszolút nem is zavarja, hogy mennyire igénytelen és konkrétan rothadás szaga van, nem tudom szebben mondani. Ha jeleznéd neki, akkor fölkapja a vizet. Ruháit se adja oda kimosni.
jan. 13. 17:42
15/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem!
jan. 13. 18:24
18/18 anonim válasza:
Megváltoztatni nem fogod tudni őket sajnos. Én is úgy nőttem fel, hogy anyám nem tanított egy pillanatig sem arra, hogy hogyan kellene takarítani, meg ilyesmi. Kupleráj volt a szobában, akkor veréssel vett rá a rendrakásra vagy a házimunkára, ami csak mosás és mosogatás volt, a kosz megevett minket.
Már nem lakom otthon, de elborzasok, ha látogatóba megyek. Büdös, koszos wc, pattog a bolha mindenhol, macska az asztalon, konyhapulton (ha van kaja akkor azon) fekszik, hűtő retkes, büdös. Egyszer, míg több napi tartózkodtam ott, elkezdtem kitakarítani, mondogattam hogy otthon ezt így és így szoktam, semmi nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!