Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minek mondja egy szülő a...

Minek mondja egy szülő a felnőtt gyermekének hogy "jó lenne többet jönni", amikor ha meglátogatod akkor nem foglalkozik veled?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, már 5 éve külön élek a szüleimtől. Külföldön élek, Németországban, szóval nem olyan nagy távolságra. Kb. 3-4 havonta szoktam jönni, de amikor itt vagyok anyum és apum nem beszélget szinte semmit. Élik az életüket, ami még rendben is van, de mikor itt vagyok akkor sosem érhetők el, semmi nem érdekli őket, mindig mondják minden sz*r és semmi nem jó nekik. Nem voltak régen ilyenek, 64 évesek. Emellett mikor eljövök a látogatásból mindig megkapom "hogy jöhetnék többször", erre mindig mondom "hogy élhetnétek ti is a lehetőséggel és jöhetnétek ti is ki" meg mondom nekik hogy minek látogatni, úgysem érdekellek titeket. Már azon gondolkodom, hogy redukáljam a hazalátogatást.
jan. 8. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok haza hasonló okokból, pláne nem 3 havonta.

Nekem nem pálya, hogy utazok 1100 km-t azért, hogy utána tök csendben üljünk egymás mellett kétórán át, azután meg nézze a tévét, mert kezdődik a... xy műsor.

Évi max kétszer meglátogatok mindenkit a családból és ennyi.

jan. 9. 10:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze ők is mindig mondják, hogy menjek, miért nem megyek, úgy hiányzok...

A valóság meg az, hogy akárhányszor ott vagyok, még csak annyit sem kérdeznek meg, hogy vagyok, de legalább mindig meghallgathatom, hogy a szomszéd mit csinált, vagy hogy miért nem költözök már haza?

EZÉRT látogassam meg őket? Hát, kösz, nem.

Van két ember a családomból, akivel szívesen beszélgetek (órákon át és miattuk járok haza), mert oda-vissza működik, és ők évente legalább egyszer eljönnek 3-4 napra, a többiek arra sem képesek, hogy 40 km-t utazzanak, ne nekem kelljen már elbuszozni, ahol laknak.

jan. 9. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Na végre, egy kérdező,aki nem arra akarja elbaxni az életét, hogy olyan vonat után fut, ami nem veszi fel! Legalábbis olykor eszébe jut. Már ez is valami. Én küldenék névnapra,szülinapra, Karácsonyra képeslapot, oszt csókolom....
jan. 9. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!